JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.be.
Ben jij al verliefd op deze eilanden? » Prijsvrij.be

Ben jij al verliefd op deze eilanden?

Auteur: Sammy  Gepubliceerd op: 01-02-2020

Het is bijna Valentijnsdag... zou jij dan ook naar één van deze hartvormige eilanden, meren, stranden of parken willen gaan? Hoe romantisch!? Samen met je geliefde ver weg naar Australië, of wat dichterbij naar Griekenland. Je kunt natuurlijk ook met je vrienden, familie of kennissen gaan. Ontdek de mooie natuur op deze prachtige plekken!

Heart Island, Kroatië

Gelegen in het diepblauwe water van de Adriatische zee voor de kust van Kroatië vind je het hartvormige privé-eiland Galesnjak. De eigenaar van het eiland werd al snel overspoeld met verzoeken van koppels die op het eiland wilden verblijven. Dat verbaast mij niks, jullie ook niet? Het is daarnaast ook een perfecte trouwlocatie!

Hoteltip: Kolovare****

Heart Island

St Paul’s Bay, Rhodos

Dit hartvormige St. Paul's Bay in het plaatsje Lindos is een van de mooiste baaien van het eiland Rhodos. Het prachtige zandstrand, turkooisblauwe wateren en het mooie uitzicht! Het kerkje bij het meer is een bekende trouwlocatie geworden door het adembenemende uitzicht.

Hoteltip: Lindos Royal*****

St Paul’s Bay

Heart Reef, Australië

Dit prachtige, hartvormige eiland is aan de zijkant gevormd met koraal. Het is een hele bekende attractie van de Whitsundays, een eilandengroep voor de kust van Australië. Je kunt het eiland het beste bewonderen per helikopter omdat het in de omgeving beschermd is!

Heart Reef

Lake Calvaresc, Zwitserland

Het meer Calvaresc ligt tussen de valleien in de Zwitserse Alpen. Het is een prachtig meer met een schilderachtig uitzicht op de bergen. Je kunt het meer bereiken na een driedaagse trektocht waarbij je onderweg verblijft in berghutten. Hoe gaaf?!

Lake Calvaresc

Rodrigo de Freitas Lagoon, Brazilië

Deze lagune in de wijk Lagoa wordt ook wel het "hart van Rio de Janeiro" genoemd vanwege de vorm. De lagune is een recreatiegebied voor veel bewoners, er zijn fiets- en joggingpaden. Als toerist kun je er natuurlijk ook heen om het prachtige meer te bewonderen.

Rodrigo de Freitas Lagoon

Lago di Tom, Zwitserland

Lago di Tom is één van de meren in Ticino. Het meer is omringd door de groene Ticenese Alpen, daardoor is dit gebied populair om te hiken en heb je er een prachtig uitzicht. Ga jij een actieve vakantie tegemoet?

Hoteltip: Dell Angelo***

Lago di Tom

Narochansky Park,  Wit-Rusland

Het Naroch-merengebied is een grote en unieke regio in Wit-Rusland. Je ziet er schilderachtige landschappen, heldere meren en minerale bronnen. Het gebied trekt veel bezoekers van over de hele wereld aan.

Narochansky Park

Potami, Samos

Naast mooie, hartvormige eilanden en meren zijn hier er ook prachtige stranden te vinden. Potami betekent "rivier" en dat is de naam van dit hartvormige strand. Het strand ligt in een mooie, groene omgeving op de plek waar een rivier uitmondt. Je kunt ook op de top van een klif een leuke selfie maken met het strand op de achtergrond. Samos bezoeken? Neem dan snel een kijkje op onze website.

Hoteltip: Athena Beach***

Potami

Zou jij ook naar een van deze prachtige plekken willen gaan? Je kunt natuurlijk ook wegzwijmelen bij de adembenemende plaatjes! Wil je alvast inspiratie opdoen voor jouw volgende vakantie? Scroll dan eens door ons uitgebreide aanbod!