Bij Easyjet mag je per persoon gratis 1 kleine tas van max. 45 x 36 x 20 cm meenemen aan boord. Indien je extra bagage mee wilt nemen, kan dit tegen betaling tijdens het boeken van je vakantie. Heb je al geboekt? Dan kun je na boeking rechtstreeks bij Easyjet extra bagage bijboeken. Jouw inloggegevens vind je terug onder het kopje 'Vluchten & Bagage' in Mijn Prijsvrij.

1. Ga naar de website van Easyjet
  2. Log in met je boekingsnummer en achternaam.
  3. Kies voor de optie 'voeg een groot stuk handbagage toe' of scroll de pagina naar beneden, naar: 'tassen en stoelen'.
  4. Klik op bagage/sportuitrusting toevoegen.
  5. Selecteer per persoon het gewenste aantal koffers en gewicht per vlucht.
  6. Klik daarna op 'Bevestigen' en ga verder met de betaling.