Tijdens het boeken van je vakantie, kun je helaas nog geen stoelen reserveren in het vliegtuig. Dit kun je eenvoudig regelen na het boeken van je vakantie. Met de inloggegevens onder het kopje 'Vluchten & Bagage' in Mijn Prijsvrij kun je gemakkelijk rechtstreeks bij Easyjet stoelen reserveren. Volg deze stappen:

1. Ga naar de website van Easyjet
  2. Log in met je boekingsnummer en achternaam.
  3. Selecteer de optie 'kies je stoel' bovenaan de pagina of scroll de pagina naar beneden, naar: 'tassen en stoelen'.
  4. Klik op de knop 'kies waar je wilt zitten'.
  5. Selecteer per persoon de gewenste vliegtuigstoelen per vlucht.
  6. Klik daarna op 'Bevestigen' en ga verder met de betaling.