Op de website van Easyjet kun je jouw Easyjet-vlucht(en) bekijken en beheren. Jouw inloggegevens vind je terug onder 'Vluchten & Bagage' in Mijn Prijsvrij.

1. Ga naar www.easyjet.com
  2. Klik rechtsboven in de oranje menubalk op de knop 'inloggen'
  3. Kies voor de optie 'boeking zoeken'
  4. Vul de achternaam in van de hoofdboeker en het boekingsnummer van Easyjet zoals vermeld in ‘Mijn Prijsvrij’. Vergeet niet het vinkje te selecteren en klik op ‘boeking zoeken’

Na het invullen van deze gegevens kan je online in de boeking van Easyjet.