JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.be.
Vliegtijden » Vliegen naar Portugal » Prijsvrij Vakanties
Zoek Vakanties
Reisgezelschap
Bestemming
Vertrekdatum
Reisduur
Vervoerstype
Zoek vakanties
Vliegtijden naar andere landen

Bekijk hier de vliegtijden per bestemming:

 

Spanje


Egypte


Turkije


Canarische Eilanden 


Griekenland

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vliegtijden Portugal

Portugal is de ideale bestemming voor een heerlijke zonvakantie of leuke citytrip! De kilometerslange zandstranden, prachtige rotsformaties en historische gebouwen vallen bij vele vakantiegangers in de smaak. Maar hoelang is het vliegen naar Portugal? Aangezien Portugal in Europa ligt is het geen urenlange vlucht. De vliegroute van Amsterdam naar Lissabon bedraagt zo’n 1850 kilometer. Hier vlieg je gemiddeld een ruime 2 uur en 40 minuten op. Op deze pagina lees je meer over de verschillende naar bestemmingen in Portugal uit ons aanbod.

Vanuit welk vliegveld vlieg jij naar Portugal?

Je kunt vanuit een aantal verschillende vliegvelden in zowel Nederland, België en Duitsland naar Portugal vliegen. Vele reizigers kiezen er voor om vanuit een vliegveld bij hun in de buurt te vliegen, omdat deze het dichtstbij gelegen is. Echter kan het voordeliger zijn om vanaf een andere luchthaven te vertrekken. De vluchtduur blijft ongeveer gelijk wanneer je vanaf een andere luchthaven in Nederland, België of Duitsland zou vertrekken.

Houd er rekening mee dat onderstaande vliegtijden zijn gebaseerd op de snelste airlines en zonder tussenlandingen of overstappen. Om deze reden zijn deze tijden dus indicatief. Vergeet ook het tijdsverschil van 1 uur niet. In Portugal is het 1 uur vroeger dan in België.

Algarve (FAO)

 

Hoelang is het vliegen naar de Algarve:

Amsterdam Schiphol: 2 uur en 45 min


Eindhoven: 2 uur en 40 min
Rotterdam-The Hague: 2 uur en 40 min
Düsseldorf: 2 uur en 45 min
Keulen-Bonn: 2 uur en 45 min
Brussel-Charleroi: 2 uur en 35 min

 Brussel-Zaventem: 2 uur en 45 min 

 

 

Lissabon (LIS)

 

Hoelang is het vliegen naar Lissabon vanaf:

Amsterdam Schiphol: 2 uur en 40 min
Eindhoven: 2 uur en 35 min
Rotterdam-The Hague: 2 uur en 35 min
Düsseldorf: 2 uur en 40 min
Keulen-Bonn: 2 uur en 40 min

Brussel-Zaventem: 2 uur en 30 min
Brussel-Charleroi: 2 uur en 25 min

 

 

 

 

Porto (OPO)

 

Hoelang is het vliegen naar Porto vanaf:

Amsterdam Schiphol: 2 uur en 20 min
Eindhoven: 2 uur en 15 min
Düsseldorf: 2 uur en 20 min
Weeze: 2 uur en 20 min

Keulen-Bonn: 2 uur en 20 min
Brussel-Zaventem: 2 uur en 10 min
Brussel-Charleroi: 2 uur en 10 min

 

 

 

 

 

Costa de Lisboa (LIS)
Hoelang is het vliegen naar Costa de Lisboa:

Amsterdam Schiphol: 2 uur en 40 min
Eindhoven: 2 uur en 35 min
Rotterdam-The Hague: 2 uur en 35 min
Brussel-Charleroi: 2 uur en 25 min

Düsseldorf: 2 uur en 40 min
Brussel-Zaventem: 2 uur en 30 min

Keulen-Bonn: 2 uur en 40 min

Madeira - Funchal (FNC)
Hoelang is het vliegen naar Funchal vanaf:

Amsterdam Schiphol: 3 uur en 45 min
Brussel-Zaventem: 3 uur en 40 min
Düsseldorf: 3 uur en 50 min
Keulen-Bonn: 3 uur en 50 min

Münster-Osnabrück: 3 uur en 55 min 

 

Goedkope vluchten Portugal

Wil jij goedkoop naar Portugal? Dan heb je in 2022 geluk! Dit jaar vallen verschillende vakanties erg gunstig in Nederland en België ten opzichte van Duitsland. Vaak vallen de schoolvakanties in Nederland, België en Duitsland grotendeels samen, maar in 2022 vallen de paasvakantie en herfstvakantie niet gelijk. Dit betekent dat het extra voordelig is om in de paasvakantie van 2022 vanuit Duitsland te vliegen in plaats vanuit een luchthaven in Nederland of België. Naast goedkopere vluchten zorgt het ook voor een betere beschikbaarheid op de vluchten.

Vlieg jij naar Portugal voor een zonvakantie of citytrip?

Een vakantie Portugal kan op verschillende manieren worden ingevuld. Ga jij voor een zonvakantie aan een van de brede zandstranden van de Algarve? Of kies jij liever een citytrip om de bezienswaardigheden in bijvoorbeeld Lissabon of Porto te bezoeken? Daarnaast mag het eiland Madeira ook niet ontbreken! Bewonder de prachtige natuur van dit bloemeneiland. Naar welke regio in Portugal je ook toe vliegt; de temperatuur zal in ieder geval aangenaam zijn!

Vanuit welke luchthaven bereik je de populairste bestemmingen?

Wanneer je voor een zonvakantie Portugal gaat, zal je al snel vliegen op Faro. De luchthaven Faro is namelijk gelegen in de Algarve, een van de populairste regio’s voor een vakantie in Portugal. Maar een citytrip Portugal is tegenwoordig ook populair. Het ideale aan een citytrip naar Lissabon of Porto is dat je kunt vliegen op de gelijknamige luchthavens. Het eiland Madeira bereik je door te vliegen op de luchthaven van Funchal.

Hoelang is het vliegen naar Portugal?

Gemiddeld is het zo’n 2 uur en 40 minuten vliegen naar Portugal. Afhankelijk van de regio die je bezoekt en vanaf welke luchthaven je vliegt kan het wat langer of korter zijn. Wil jij weten hoelang het duurt om van de luchthaven naar je hotel te komen? Bekijk dan onze Transfertijden Portugal pagina en kom erachter hoelang jouw transfertijd bedraagt. Vanaf Amsterdam naar de Algarve is het ongeveer 2 uur en 45 minuten vliegen, terwijl je vanaf Eindhoven naar citytrip bestemming Porto slechts 2 uur en 15 minuten onderweg bent. Voor meer praktische informatie over Portugal vind je in de Vakantiewijzer, zodat jij zorgeloos vakantie gaat vieren!

Ben jij al enthousiast geworden voor een vakantie Portugal? Bekijk dan hier het uitgebreide aanbod van Prijsvrij Vakanties naar deze zonnige bestemming en boek een vakantie Portugal!