JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.be.
Vliegtijden » Vliegen naar Portugal » Prijsvrij Vakanties
Zoek Vakanties
Reisgezelschap
Bestemming
Vertrekdatum
Reisduur
Vervoerstype
Zoek vakanties

Vliegtijden Portugal

Portugal is de ideale bestemming voor een heerlijke zonvakantie of leuke citytrip! De kilometerslange zandstranden, prachtige rotsformaties en historische gebouwen vallen bij vele vakantiegangers in de smaak. Maar hoelang is het eigenlijk vliegen naar Portugal? Portugal ligt in het zuiden van Europa en de vliegroute van Amsterdam naar Lissabon bedraagt zo’n 1850 kilometer. Hier vlieg je gemiddeld zo'n 2 uur en 40 minuten op. Er zijn echter nog meer bestemmingen in Portugal en andere luchthavens vanaf waar je kan vliegen. Lees dus snel verder en ontdek alle vliegtijden naar jouw vakantieadres in Portugal!

Vanuit welk vliegveld vlieg jij naar Portugal?

Je kunt vanuit verschillende vliegvelden in Nederland, België en Duitsland naar Portugal vliegen. Vele reizigers kiezen voor een vliegveld bij hen in de buurt te vliegen, omdat dit het dichtstbij gelegen is. Echter kan het voordeliger zijn om vanaf een andere luchthaven te vertrekken. En, de vluchtduur blijft nagenoeg gelijk wanneer je ervoor kiest om vanaf een andere luchthaven in Nederland, België of Duitsland te vertrekken.

Hou er rekening mee dat de vliegtijden zijn gebaseerd op de snelste vliegmaatschappijen en zonder tussenlandingen of overstap. Om deze reden zijn de tijden indicatief. Vergeet ook niet het tijdsverschil van 1 uur. In Portugal is het 1 uur vroeger dan in België.

Lissabon (LIS)

 

Hoelang is het vliegen naar Lissabon vanaf:

Amsterdam Schiphol: 2 uur en 40 min
Eindhoven: 2 uur en 35 min
Rotterdam-The Hague: 2 uur en 35 min
Düsseldorf: 2 uur en 40 min
Keulen-Bonn: 2 uur en 40 min

Brussel-Zaventem: 2 uur en 30 min
Brussel-Charleroi: 2 uur en 25 min

 

 

 

 

Costa de Lisboa (LIS)
Hoelang is het vliegen naar Costa de Lisboa:

Amsterdam Schiphol: 2 uur en 40 min
Eindhoven: 2 uur en 35 min
Rotterdam-The Hague: 2 uur en 35 min
Brussel-Charleroi: 2 uur en 25 min

Düsseldorf: 2 uur en 40 min
Brussel-Zaventem: 2 uur en 30 min

Keulen-Bonn: 2 uur en 40 min

Porto (OPO)

 

Hoelang is het vliegen naar Porto vanaf:

Amsterdam Schiphol: 2 uur en 20 min
Eindhoven: 2 uur en 15 min
Düsseldorf: 2 uur en 20 min
Weeze: 2 uur en 20 min

Keulen-Bonn: 2 uur en 20 min
Brussel-Zaventem: 2 uur en 10 min
Brussel-Charleroi: 2 uur en 10 min

 

 

 

 

 

Algarve (FAO)

 

Hoelang is het vliegen naar de Algarve:

Amsterdam Schiphol: 2 uur en 45 min


Eindhoven: 2 uur en 40 min
Rotterdam-The Hague: 2 uur en 40 min
Düsseldorf: 2 uur en 45 min
Keulen-Bonn: 2 uur en 45 min
Brussel-Charleroi: 2 uur en 35 min

 Brussel-Zaventem: 2 uur en 45 min 

 

 

Madeira - Funchal (FNC)
Hoelang is het vliegen naar Funchal vanaf:

Amsterdam Schiphol: 3 uur en 45 min
Brussel-Zaventem: 3 uur en 40 min
Düsseldorf: 3 uur en 50 min
Keulen-Bonn: 3 uur en 50 min

Münster-Osnabrück: 3 uur en 55 min 

 

Hoelang is het vliegen naar Portugal?

Gemiddeld is het zo’n 2 uur en 40 minuten vliegen naar Portugal. Afhankelijk van de regio die je bezoekt en vanaf welke luchthaven je vliegt kan het wat langer of korter zijn. Wil jij weten hoelang het duurt om van de luchthaven naar je hotel te komen? Bekijk dan onze transfertijden in Portugal en kom erachter hoelang jouw transfertijd bedraagt. Vanaf de luchthaven Amsterdam Schiphol naar de Algarve is het ongeveer 2 uur en 45 minuten vliegen, terwijl je vanaf Eindhoven naar citytrip bestemming Porto slechts 2 uur en 15 minuten onderweg bent. Meer praktische informatie over Portugal nodig? Lees alles wat je wil weten in de Vakantiewijzer, zodat jij zorgeloos kunt vertrekken!

Goedkope vluchten Portugal

Wil jij goedkoop naar Portugal? Dan heb je in 2024 geluk! Dit jaar vallen verschillende vakanties erg gunstig in Nederland en België vergeleken met Duitsland. Vaak vallen de schoolvakanties in Nederland, België en Duitsland grotendeels samen, maar in 2024 vallen de paasvakantie en herfstvakantie niet gelijk. Daardoor is het het extra voordelig om in de paasvakantie vanuit Duitsland te vliegen, in plaats van Nederland of België. En, naast goedkopere vluchten zorgt het ook voor een betere beschikbaarheid met nog meer vluchten en vliegtijden om uit te kiezen. 

Vlieg jij naar Portugal voor een zonvakantie of citytrip?

Een vakantie Portugal kan op verschillende manieren worden ingevuld. Ga jij voor een zonvakantie aan een van de brede zandstranden van de Algarve? Of kies je liever een citytrip om de bezienswaardigheden in bijvoorbeeld Lissabon of Porto te bezoeken? En wat dacht je van het bloemeneiland Madeira! Absoluut de moeite waard om hier de schitterende natuur eens te bewonderen. Naar welke regio in Portugal je ook vliegt; de temperatuur zal in ieder geval aangenaam zijn.

Vanuit welke luchthaven bereik je de populairste bestemmingen?

Wanneer je voor een zonvakantie naar Portugal gaat, zul je al snel vliegen op Faro. De luchthaven Faro is namelijk gelegen in de Algarve, één van de populairste regio’s voor een vakantie in Portugal. Maar een citytrip naar Portugal is ook heel geliefd. En, het ideale aan een citytrip naar Lissabon of Porto is dat je kunt vliegen op de gelijknamige luchthaven waardoor je een korte transfer hebt naar je accommodatie. Madeira bereik je door te vliegen op de luchthaven van Funchal. 

Staat een vakantie naar Portugal op jouw planning? Bekijk dan het uitgebreide aanbod van Prijsvrij Vakanties; met gemoedelijke appartementen, knusse hotels en luxe resorts. Voor iedereen is er wel een geschikte accommodatie te vinden. Of je nu alleen, samen met je partner of met het hele gezin reis. Ontdek de zonnige kustlijn van Portugal en de mooiste steden!

Vliegtijden naar andere populaire bestemmingen