JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.be.
Vliegtijden » Vliegen naar Turkije » Prijsvrij Vakanties
Zoek Vakanties
Reisgezelschap
Bestemming
Vertrekdatum
Reisduur
Vervoerstype
Zoek vakanties
Vliegtijden naar andere landen

Bekijk hier de vliegtijden per bestemming:

 

Spanje


Egypte


Turkije


Canarische Eilanden 


Griekenland

 

 

 

 

Vliegtijden Turkije

Turkije is een heerlijk land om jouw volgende vakantie door te brengen! Met parelwitte stranden, prachtige, uitbundige hotels en heerlijk weer is dit een van de favoriete vakantiebestemmingen voor veel Nederlanders. Maar hoelang is het vliegen naar Turkije? Het voordeel is dat Turkije niet heel ver van België vandaan ligt. De vliegroute van Amsterdam naar Alanya is ongeveer 2700 kilometer. Hier doe je gemiddeld rond de 3 uur en 35 minuten over. Hieronder lees je meer over de verschillende vliegtijden naar airports in Turkije.

Vanuit welk vliegveld vlieg jij naar Turkije?

Je kunt vanuit veel verschillende vliegvelden in zowel België, Nederland en Duitsland naar Turkije vliegen. Veel mensen kiezen er voor om te vliegen vanuit het vliegveld bij hun in de buurt. Echter loont het vaak om ook eens naar andere vliegvelden wat verder weg te kijken. Denk bijvoorbeeld eens aan Rotterdam Airport, Groningen-Eelde of Oostende. De vluchtduur blijft grotendeels gelijk vanuit deze luchthavens. Houd er rekening mee dat de hieronder genoemde vliegtijden gebaseerd zijn op de snelste airlines en zonder tussenlandingen of overstappen. Om deze reden zijn deze tijden dus indicatief.

Antalya (AYT)

Hoelang is het vliegen naar Antalya vanaf:

Amsterdam Schiphol: 3 uur en 35 min


Eindhoven: 3 uur en 25 min
Rotterdam-The Hague: 3 uur en 25 min
Düsseldorf: 3 uur en 20 min
Keulen-Bonn: 3 uur en 15 min
Münster-Osnabrück: 3 uur en 20 min

Brussel-Zaventem: 3 uur en 30 min 


Izmir (ADB)
Hoelang is het vliegen naar Izmir vanaf:

Amsterdam Schiphol: 3 uur en 15 min
Eindhoven: 3 uur en 5 min
Maastricht-Aachen: 3 uur

Düsseldorf: 3 uur
Keulen-Bonn: 2 uur en 55 min

Brussel-Zaventem: 3 uur en 10 min
Münster-Osnabrück: 3 uur 

 

 

 

 

Dalaman (DLM)
Hoelang is het vliegen naar Dalaman vanaf:

Amsterdam Schiphol: 3 uur en 30 min
Eindhoven: 3 uur en 20 min
Düsseldorf: 3 uur en 15 min
Maastricht-Aachen: 3 uur en 20 min

Keulen-Bonn: 3 uur en 15 min
Brussel-Zaventem: 3 uur en 25 min
Münster-Osnabrück: 3 uur en 15 min

 

 

 

 

 

Goedkoop vliegen naar Turkije vanuit Duitsland

Dit jaar vallen verschillende vakanties erg gunstig in België en Nederland ten opzichte van Duitsland. Vaak vallen de schoolvakanties in Nederland en Duitsland grotendeels samen, maar in 2022 vallen de meivakantie en de herfstvakantie niet gelijk. Dit houdt in dat het bijvoorbeeld extra voordelig is om in de meivakantie van 2022 vanuit Duitsland te vliegen in plaats vanuit Nederlandse luchthavens. Dit zorgt niet alleen voor goedkopere vliegtickets maar ook voor meer beschikbaarheid op de vluchten! Dus vlieg jij vanuit Düsseldorf, Keulen of Münster naar Turkije?

Waar in Turkije vlieg jij naar toe?

Turkije is een prachtig land met vele mooie regio’s die je kunt bezoeken. Ga jij voor een stedentrip naar Istanbul, de stad die zowel op het Aziatisch als het Europees continent ligt? Of gaat jouw voorkeur uit naar een relaxte vakantie aan een van de prachtige stranden van de Turkse Rivièra? Ook de Egeïsche Kust en Lycische kust zijn populaire vakantieregio’s met parelwitte zandstranden en prachtige bezienswaardigheden. Zo vind je aan de Egeïsche kust rotsachtige landschappen met prachtige bloemen en veel Griekse en Romeinse invloeden.

Vanuit welke luchthaven bereik je de populaire badplaatsen?

Niet iedere badplaats in Turkije heeft een eigen vliegveld. Veruit de meeste vluchten vliegen op de luchthaven van Antalya. Vanuit hier bereik je de badplaatsen Side, Lara, Alanya, Belek, Kemer en Manavgat gemakkelijk. De luchthaven van Izmir ligt weer op een gunstige afstand van de Turkse badplaatsen Kusadasi, Ozdere en Gumuldur.

Hoelang is het vliegen naar Turkije?

Gemiddeld is het iets langer dan 3 uur en 15 minuten vliegen naar Turkije. Afhankelijk van de regio die je bezoekt en vanaf welke luchthaven je vliegt kan het wat langer of korter zijn. Ben jij benieuwd hoelang het duurt om van de luchthaven naar je hotel te komen? Bekijk dan eens onze Transfertijden Turkije pagina en check hoelang jouw transfertijd bedraagt. In het hoogseizoen kun je vanuit Amsterdam ook rechtstreeks naar Gazipasa-Alanya vliegen. De vluchtduur hiervan is ongeveer 3 uur en 50 minuten. Naar grootste stad Istanbul kun je vanuit Amsterdam en Brussel-Zaventem in 3 uur rechtstreeks naar toe vliegen. Voor meer handige reisinformatie over Turkije vind je in de Vakantiewijzer.


Ben jij inmiddels overtuigd van jouw volgende vakantiebestemming en wordt het Turkije? Bekijk hier het uitgebreide aanbod van Prijsvrij Vakanties en vindt jouw droomvakantie naar Turkije!