JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.be.
Vliegtijden » Vliegen naar Turkije » Prijsvrij Vakanties
Zoek Vakanties
Reisgezelschap
Bestemming
Vertrekdatum
Reisduur
Vervoerstype
Zoek vakanties

Vliegtijden Turkije

Turkije is een heerlijk land om jouw volgende vakantie door te brengen! Met parelwitte stranden, luxe hotels én lekker weer is dit een van de favoriete vakantiebestemmingen voor veel Belgen. Maar hoelang is het vliegen naar Turkije? Het voordeel is dat Turkije niet heel ver van België vandaan ligt. De vliegroute van Amsterdam naar Alanya is ongeveer 2700 kilometer. Hier doe je gemiddeld rond de 3 uur en 35 minuten over. Hieronder lees je meer over de vliegtijden naar diverse luchthavens in Turkije.

Vanuit welk vliegveld vlieg jij naar Turkije?

Je kunt vanuit veel verschillende vliegvelden in Nederland, België en Duitsland naar Turkije vliegen. Veel mensen kiezen er voor om te vliegen vanuit het vliegveld bij hen in de buurt. Echter loont het vaak om ook eens naar andere vliegvelden wat verder weg te kijken. Denk bijvoorbeeld eens aan Rotterdam Airport, Groningen-Eelde of Oostende. De vluchtduur blijft grotendeels gelijk vanuit deze luchthavens. Hou er rekening mee dat de hier ondergenoemde vliegtijden gebaseerd zijn op de snelste vliegmaatschappijen, en zonder tussenlanding of overstap. Om deze reden zijn de tijden dus indicatief.

Antalya (AYT)

Hoelang is het vliegen naar Antalya vanaf:

Amsterdam Schiphol: 3 uur en 35 min


Eindhoven: 3 uur en 25 min
Rotterdam-The Hague: 3 uur en 25 min
Düsseldorf: 3 uur en 20 min
Keulen-Bonn: 3 uur en 15 min
Münster-Osnabrück: 3 uur en 20 min

Brussel-Zaventem: 3 uur en 30 min 


Izmir (ADB)
Hoelang is het vliegen naar Izmir vanaf:

Amsterdam Schiphol: 3 uur en 15 min
Eindhoven: 3 uur en 5 min
Maastricht-Aachen: 3 uur

Düsseldorf: 3 uur
Keulen-Bonn: 2 uur en 55 min

Brussel-Zaventem: 3 uur en 10 min
Münster-Osnabrück: 3 uur 

 

 

 

 

Dalaman (DLM)
Hoelang is het vliegen naar Dalaman vanaf:

Amsterdam Schiphol: 3 uur en 30 min
Eindhoven: 3 uur en 20 min
Düsseldorf: 3 uur en 15 min
Maastricht-Aachen: 3 uur en 20 min

Keulen-Bonn: 3 uur en 15 min
Brussel-Zaventem: 3 uur en 25 min
Münster-Osnabrück: 3 uur en 15 min

 

 

 

 

 

Hoelang is het vliegen naar Turkije?

Gemiddeld is het iets langer dan 3 uur en 15 minuten vliegen naar Turkije. Afhankelijk van de regio die je bezoekt en vanaf welke luchthaven je vertrekt, kan het wat langer of korter zijn. Ben jij benieuwd hoelang het duurt om van de luchthaven naar je hotel te komen? Bekijk dan eens de transfertijden in Turkije en check hoelang jouw transfertijd bedraagt. In het hoogseizoen kun je vanuit Amsterdam ook rechtstreeks naar Gazipasa-Alanya vliegen. De vluchtduur hiervan is ongeveer 3 uur en 50 minuten. Naar de grootste stad Istanbul vlieg je vanuit Amsterdam en Brussel-Zaventem in 3 uur rechtstreeks. Bekijk meer handige reisinformatie over Turkije in de Vakantiewijzer.

Goedkoop vliegen naar Turkije vanuit Duitsland

Dit jaar vallen verschillende vakanties erg gunstig in Nederland en België vergeleken met Duitsland. Vaak vallen de schoolvakanties in België en Duitsland grotendeels samen, maar in 2024 vallen de paasvakantie en de herfstvakantie niet gelijk. Dit houdt in dat het extra voordelig is om in de paasvakantie vanuit Duitsland te vliegen. Dit zorgt niet alleen voor goedkopere vliegtickets, maar ook voor veel meer beschikbaarheid op de vluchten! Dus vlieg jij vanuit Düsseldorf, Keulen of Münster naar Turkije?

Waar in Turkije vlieg jij naartoe?

Turkije is een prachtig land met vele mooie regio’s die je kunt bezoeken. Ga jij voor een citytrip naar Istanbul, de stad die zowel op het Aziatisch als het Europees continent ligt? Of gaat jouw voorkeur uit naar een relaxte vakantie aan een van de prachtige stranden van de Turkse Rivièra? Ook de Egeïsche Kust en Lycische kust zijn populaire regio's met parelwitte zandstranden en mooie bezienswaardigheden. Zo vind je aan de Egeïsche kust rotsachtige landschappen met prachtige bloemen en veel Griekse en Romeinse invloeden.

Vanuit welke luchthaven bereik je de populaire badplaatsen in Turkije?

Niet iedere badplaats in Turkije heeft een eigen vliegveld. Veruit de meeste vluchten vliegen op de luchthaven van Antalya. Vanuit hier bereik je de badplaatsen Side, Lara, Alanya, Belek, Kemer en Manavgat gemakkelijk. De luchthaven van Izmir ligt weer op een gunstige afstand van de Turkse badplaatsen Kusadasi, Özdere en Gumuldur.

Wil jij de mooie stranden van Turkije ontdekken óf genieten van een zorgeloze vakantie met onbeperkt eten en drinken? Bekijk dan het uitgebreide aanbod van Prijsvrij Vakanties met de beste all inclusive hotels en resorts. En, vind jouw droomvakantie naar Turkije!

Vliegtijden naar andere populaire bestemmingen