JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.be.
Ultra All Inclusive Griekenland bij Prijsvrij Vakanties
Zoek Vakanties
Reisgezelschap
Bestemming
Vertrekdatum
Reisduur
Vervoerstype
Verzorging
Zoek vakanties

Ultra All Inclusive Griekenland

Volledig verzorgd op reis? Ga voor optimale ontspanning in deze top 10 hotels in Griekenland!

* Prijs kan i.v.m. beschikbaarheid tot moment boeking wijzigen.

Ultra All Inclusive Griekenland

Ultiem genieten van de zon? Dan kies je voor het veelzijdige, culinaire en cultuurrijke Griekenland! Hoe je dat nóg beter maakt? Dat is met de ultra all inclusive formule: zo ga je voor optimale ontspanning onder de Griekse zon. Haal een drankje bij de poolbar en geniet vanaf het zwembad van een fenomenaal zeezicht. Of, gun jezelf nog een extra massage in de SPA. Toe aan zorgeloos genieten? Ontdek bij Prijsvrij Vakanties de meest favoriete ultra all inclusive vakanties in Griekenland! Voor welk eiland pak jij je koffers?

Populaire ultra all inclusive bestemmingen in Griekenland
* Prijs kan i.v.m. beschikbaarheid tot moment boeking wijzigen.

Zorgeloos genieten met ultra all inclusive in Griekenland

Je hebt all inclusive. En, all inclusive: in dit geval ultra all inclusive, ook wel dit verzorgingstype in de overtreffende trap! Deze bied je namelijk nóg meer dan de bekende all inclusive formule, zoals nog meer luxe dranken of extra faciliteiten. Waar je bij all inclusive voor sommige dranken, diensten of faciliteiten een kleine extra toeslag betaalt, is dit bij ultra all inclusive juist inbegrepen. Wel kan per hotel of resort verschillen wat wel of niet inbegrepen is en wat de betreffende accommodatie zelf onder 'ultra' verstaat: dit kun je, mits beschreven, vinden in de accommodatietekst. Goed dus om van te voren altijd even te checken.

Luxe resorts en hotels in Griekenland

Ultra all inclusive is natuurlijk nóg een stukje luxer dan all inclusive, want vrijwel alles is hierbij inbegrepen: dit type verzorging kom je dan ook voornamelijk in luxe resorts en hotels in Griekenland tegen. Vooral op het populaire Rhodos en eilanden als Santorini en Mykonos vind je veel luxe accommodaties. Een schitterend uitzicht over zee, een drankje in de hand én genieten van een wellness: wat wil je nog meer? Zo heb je vaak meer en gratis keuze uit bepaalde dranken en wordt er voor bepaalde faciliteiten, zoals een wellness, geen extra toeslag gevraagd. Hoe fijn is dat? Met een ultra all inclusive geniet je dus van een volledig zorgeloze vakantie onder de zon. 

Boek jouw ultra all inclusive in Griekenland!

Wil jij ook genieten van een panoramisch uitzicht over zee met een heerlijk verfrissend drankje in je hand terwijl je aan het zwembad ligt? Ontdek bij Prijsvrij Vakanties jouw favoriete luxe resorts voor een ultra all inclusive vakantie in Griekenland. En, laat jezelf optimaal in de watten leggen! Ga je voor het fietsvriendelijke Kos of het bruisende Rhodos? Laat het zonnige zuiden niet langer op je wachten!