JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.be.
Hotels met de mooiste infinity pools » Prijsvrij.be

De leukste accommodaties met infinity pools

Auteur: Marloes  Gepubliceerd op: 10-03-2021

De zogeheten infinity pools stijgen immens qua populariteit. Niet alleen meer worden deze zwembaden aangeboden door luxe resorts op exclusieve bestemmingen. De infinity pools maken hun opmars in Europa. Maar wat zijn infinity pools? Zoals de naam al zegt: oneindig. Terwijl je zwemt in een infinity pool heb je het gevoel dat het zwembad oneindig is. Dit komt doordat het zwembad geen daadwerkelijke rand heeft. Het water bij infinity pools valt als het ware over de rand heen als een stuw en wordt lager opgevangen in een goot. De meeste infinity pools bieden fantastisch uitzicht over zee. Hierdoor het lijkt alsof het zwembad overloopt in zee terwijl je aan het zwemmen bent. Enthousiast? Wij hebben de mooiste infinity pools voor je op een rij gezet.

ME Ibiza, Santa Eulalia – Ibiza

Bij het ME Ibiza vind je naast het gewone zwembad een infinity pool op het exclusieve adults-only dakterras. Het schitterende uitzicht en de luxe Bali bedden zorgen ervoor dat je optimaal kan genieten.


Me Ibiza

Lindos Blu, Lindos – Rhodos

Het adults-only Lindos Blu combineert unieke architectuur met een minimalistisch design en persoonlijke service. Het hotel ligt midden in de heuvels en beschikt over een infinity pool met prachtig panoramisch uitzicht. Dit hotel is tevens lid van de ‘Small Luxury Hotels of the World’.


Lindos Blu

Roca Nivaria Gran, Playa Paraiso – Tenerife

In het Roca Nivaria Gran geniet je van goede service en voortreffelijke gastronomie.  Er zijn maar liefst 2 grote infinity pools aanwezig. Een hiervan is voorzien van zout water en wordt het gehele jaar door verwarmd. De ander is onverwarmd en met zoet water.


Roca Nivaria

Toch liever verder weg op vakantie? Ook dan hebben we aantal mooie hotels met infinity pools voor je geselecteerd:

Long Beach, Belle Mare – Mauritius

Op het prachtige eiland Mauritius ligt het luxe 5-sterrenresort Long Beach. Ontspannen doe je in het grote zwembadlandschap van maar liefst 1.400 m² met infinity-pool (adults-only).


Long Beach

LUX South Ari Atoll, South Ari Atol – Malediven

Dat dromen geen bedrog zijn bewijst het LUX South Ari Atoll Dit paradijs in de Malediven biedt luxe privé-villas en beschikt over een uitstekende PADI duikschool waarmee je de prachtige onderwaterwereld kan ontdekken. Niet 1, maar zelfs 2 infinity pools zijn aanwezig. Voor ultiem genot ben je hier dan ook op het juiste adres.


Lux South Ari Atoll

En? Hoe mooi zijn deze hotels, wauw! Wil jij toch liever een waterpark erbij? of misschien wel meer zwembaden? Scroll dan eens door al onze accommodaties.