JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.be.
Garanties Prijsvrij » Nu met Geld Terug Garantie » Prijsvrij.be

Zorgeloos en vertrouwd op vakantie

Als je boekt bij Prijsvrij Vakanties ontzorgen we je bij alle vragen en onzekerheden die voor of tijdens de vakantie kunnen ontstaan. We houden nauwlettend het reisadvies voor jouw vakantiebestemming in de gaten en informeren je over de situatie ter plaatse. Mocht er onverhoopt een onderdeel wijzigen, gaan we met en voor jou op zoek naar een passend alternatief. Wij zorgen dat je goed op je bestemming aankomt en weer veilig thuiskomt en heerlijk onbezorgd van je vakantie kunt genieten.

Als beste beoordeeld (trustpilot)

Klanten beoordelen ons op het onafhankelijke platform Trustpilot met een 8,8 en op Google met een 8,8. Zeker tijdens deze Corona-crisis ervaarden we hoe belangrijk het is om goed bereikbaar te zijn, zo zullen we ook in 2023 weer met het hele team voor je klaar staan.

Géén boekingskosten

Wij rekenen onze klanten nooit kosten voor het maken van een reservering! Geen boekingskosten, wél de beste service.

Best deal garantie

Vind je deze reis op de dag dat je geboekt hebt op een andere website goedkoper? Dan betalen wij jou het verschil terug, zo betaal je nooit te veel!

Uitstekende klantenservice

Onze klantenservice is 7 dagen per week bereikbaar (m.u.v. nationale feestdagen). Daarom kun je altijd bij ons terecht met al je vragen. Dit kan zowel per e-mail als telefonisch en via social media. Zelfs vanaf je vakantieadres zijn we 24 uur per dag bereikbaar voor noodgevallen. 

ANVR/SGR

Prijsvrij is aangesloten bij verschillende brancheorganisaties zoals de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Deze brancheorganisaties zorgen voor (financiële) zekerheid. Hiermee kun jij met een gerust gevoel boeken en veilig op reis.