JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.be.
Garanties Prijsvrij » Nu met Geld Terug Garantie » Prijsvrij.be

Zorgeloos en vertrouwd op vakantie

Als je boekt bij Prijsvrij Vakanties ontzorgen we je bij alle vragen en onzekerheden die voor of tijdens de vakantie kunnen ontstaan. We houden nauwlettend de reisadviezen in de gaten en informeren je over de situatie ter plaatse. Mocht er onverhoopt een onderdeel wijzigen, gaan we met en voor jou op zoek naar een passend alternatief. Wij zorgen dat je goed op je bestemming aankomt en weer veilig thuiskomt en heerlijk onbezorgd van je vakantie kunt genieten.

Geld terug garantie*

Wordt je vakantie in 2022 door de touroperator geannuleerd vanwege een code oranje of rood op/naar je vakantiebestemming dan zullen wij je reissom binnen 2 weken retourneren (conform ANVR voorwaarden). Geldig voor alle boekingen gemaakt vanaf 22-12-2020.

* Met uitzondering op alle vakanties van reisorganisatie De Jong Intra Vakanties, hierin volgen wij hun beleid.

* De SGR bijdrage blijft altijd verschuldigd, ook in geval de reis geannuleerd wordt. 

Als beste beoordeeld (trustpilot)

Klanten beoordelen ons op het onafhankelijke platform Trustpilot met een 8,6 en op Google met een 8,8. Zeker tijdens deze Corona-crisis ervaarden we hoe belangrijk het is om goed bereikbaar te zijn, zo zullen we ook in 2022 weer met het hele team voor je klaar staan.

Geen boekingskosten

Wij rekenen onze klanten nooit kosten voor het maken van een reservering! Geen boekingskosten, wél de beste service.

Terughaalgarantie

Wij garanderen dat wij al onze klanten weer veilig thuis brengen, zodat jij onbezorgd van jouw vakantie kan genieten. Er wordt door ons, net zoals bij de eerste uitbraak van COVID-19 in maart, niemand in het vakantieland achtergelaten. Check hier de voorwaarden.

Vakantiegeld

Tijdens de lentemaanden komen de eerste heerlijke zonnestralen en kijk je al helemaal uit naar de zomervakantie. Ook wordt het vakantiegeld gestort en dat komt ook nog eens goed van pas voor jouw welverdiende vakantie. Bekijk voor meer informatie onze vakantiegeld pagina.

Best promotie garantie

Vind je deze reis op de dag dat je geboekt hebt op een andere website goedkoper? Dan betalen wij jou het verschil terug, zo betaal je nooit te veel!


Voorwaarden Terughaalgarantie

  • De repatriëringsgarantie houdt in dat Prijsvrij een alternatieve terugreis regelt als je niet meer met je oorspronkelijke vlucht, trein- of busreis kunt terugkeren. Mocht je originele terugreis niet uitgevoerd kunnen worden dan brengt Prijsvrij geen extra kosten in rekening voor de nieuwe terugreis.
  • De kosten voor een langer verblijf, medische kosten of andere extra kosten worden niet vergoed door Prijsvrij.
  • Het moeten nieuwe ontwikkeling ter plaatse zijn die verband houden met het COVID-19-virus (of maatregelen die ertegen zijn genomen) die niet bestonden op het moment van je vertrek.
  • Je dient onze instructies en die van de (lokale) autoriteiten op te volgen. Het is mogelijk dat de terugreis pas na enige tijd kan plaatsvinden.
  • Uiteindelijk zul je de door ons aangedragen oplossing moeten accepteren; er is beperkte ruimte voor maatwerk of persoonlijke wensen. Het kan voorkomen dat je van of naar een andere luchthaven vliegt en eventueel met een andere luchtvaartmaatschappij.
  • Het is mogelijk dat een reisgezelschap op verschillende vluchten naar huis wordt gebracht.
  • De garantie is niet van toepassing bij overlijden. Dit moet worden geregeld via een reisverzekering en / of het ministerie en de lokale autoriteiten.
  • Het is de verantwoordelijkheid van de gast als hij / zij de repatriëringsvlucht mist. Prijsvrij betaalt je niet terug als je jouw repatriëringsvlucht mist.
  • De transfer naar de luchthaven is alleen inbegrepen als deze in het originele pakket zat.
  • De voorwaarden van de garantie kunnen worden aangepast aan de ontwikkelingen in de reisbranche en/of (lokale) wet- en regelgeving. Prijsvrij heeft het recht om de promotie op elk moment te stoppen en / of te wijzigen. Controleer daarom altijd de op dat moment geldende voorwaarden op het moment van boeking.