Last Minute Bulgarije

Bulgarije heeft zich de laatste jaren ontpopt tot een ware zonbestemming. De zon schijnt er in de zomer volop en met temperaturen tussen de 20 en de 35 graden, is het een goed alternatief voor de Mediterrane bestemmingen. Bulgarije is gelegen aan de zwarte zee en biedt daarom verschillende strandvakanties aan. Wacht niet te lang, en boek jouw lastminute naar Bulgarije!

Lees meer
Last Minutes
Alle last minutes

Last minute naar Bulgarije biedt veel voordelen:

  • Voordelige prijzen: een biertje kost je omgerekend € 1 en uit eten gaan kun je al vanaf € 10 per persoon!
  • Nieuwe gebouwen en moderne hotels: aangezien het als vakantiebestemming pas net ontdekt is, zijn de meeste hotels modern ingericht.
  • Wandelroutes: Bulgarije heeft meer dan 5000 wandelroutes uitstaan, waardoor sportief worden op vakantie ineens gemakkelijk wordt!
  • Goedkope vakantie: het is een voordelige bestemming voor elke portemonnee. 

Bulgarije staat daarnaast bekend om zijn leuke uitgaansgelegenheden. De jongeren zullen vaak naar goedkope vakantie badplaatsen zoals Zonnestrand of Goudstrand gaan. Hier vind je tevens ook de meeste hotels en gezellige bars en restaurants. Wil je graag een last minute naar Bulgarije? Bij Prijsvrij.be heb je genoeg keuze uit de beste reizen, Bulgarije verrast! Je zult snel de aardige lokale bevolking ontmoeten, of de wonderschone landschappen ontdekken.

Vergeet zeker niet om naar de plaats Nessebar te gaan. Deze plaats staat op de lijst van werelderfgoed UNESCO en is een van de oudste steden van Europa. Griekse cultuur, panden uit de Renaissance en authentieke vestingmuren vind je hier nog.

Boek je goedkope vakantie last minute naar Bulgarije bij Prijsvrij.be

Bij Prijsvrij.be vind je altijd de lastminutes Bulgarije tegen de beste prijs. Vanwege onze Best Deal Garantie weet je ook zeker dat je nooit teveel betaald. Wacht niet te lang, en boek jouw lastminute Bulgarije.