Last Minute Hurghada

Turkije, Spanje, Griekenland, wie kent het niet? Maar ben jij al eens in het mooie en bijzondere Egypte op vakantie geweest? Dit land van de farao's doet zeker niet onder voor de geijkte vakantielanden. Neem nu Hurghada: zowel op het land als onder water is het heerlijk vertoeven in deze gezellige badplaats. De zonzekerheid is erg hoog en de luxe all inclusive resorts schieten er als paddenstoelen uit de grond. Genoeg redenen dus voor een last minute vakantie aan de Rode Zee!

Lees meer
Last Minutes
Alle last minutes

Vlieg naar de zon

Tijdens een zonvakantie in Hurghada, aan de Rode Zee, geniet je van een oase van rust. Strijk met je handdoek neer op de mooie, uitgestrekte stranden en kijk uit over de prachtige zee. Wil je er een dagje op uit? Bezoek dan één van de vele bezienswaardigheden, zoals Dahar, het oude centrum van deze populaire badplaats. Wil je winkelen in een wat modernere omgeving? Ga dan naar Sakkala, het relatief nieuwe centrum.

In zowel het oude als het nieuwe centrum kun je terecht voor gezellige restaurants, leuke bars en discotheken om eens flink uit je dak te gaan. En wil je echt eens wat anders tijdens je vakantie? Volg dan een duikcursus en ontdek de wonderen van de Egyptische onderwaterwereld! Daarnaast zijn er nog genoeg andere activiteiten om je actieve vakantie te vervullen. Ontdek deze in onze blog met tips in Egypte.

Boek vandaag nog jouw last minute Hurghada

Of je nu in de zomer op vakantie wilt of in de winter, een last minute naar Hurghada is het hele jaar door de moeite waard. Bekijk daarom eens het uitgebreide reisaanbod van Prijsvrij Vakanties. Wij bieden je de Beste Deal Garantie en je betaalt bij ons géén boekingskosten. Dat betekent dat je geld overhoudt om uit te geven tijdens je vakantie. Boek dus vandaag nog een last minute naar Hurghada en geniet van de zon!