Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Egypte ×
    • Rode zee ×
    • Hurghada ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Hurghada ligt aan de Rode Zee en is 'the place to be' in Egypte. Het gehele jaar door is het hier lekker warm. Daardoor is het een perfecte plek voor duikers, snorkelaars en zon- en watersportliefhebbers. Bij Giftun Island kan je de allermooiste koralen en vissoorten spotten. Ook diepzeevissen behoort tot de mogelijkheden. Maak een avontuurlijke jeep- of quad safari door de woestijn en eindig in een traditionele bedoeïenentent voor een heerlijke bbq. Souvenirs kopen doe je het beste in Dahar, het oude centrum van Hurghada. Vergeet niet te onderhandelen! Voor gezellige restaurantjes en uitgaansgelegenheden is de nieuwe haven een aanrader. De vele luxe en zéér betaalbare All Inclusive resorts garanderen een zorgeloze vakantie!

Lees meer

Populaire vakanties Hurghada

Hurghada: ideaal voor duikers en watersporters

Hurghada is één van de populairste bestemmingen van Egypte voor een duikvakantie in de koraalriffen van de Rode Zee. Buiten duiken, snorkelen en zwemmen kun je hier vanwege de constante wind ook uitstekend surfen en zeilen. 

De eilanden in de buurt van Hurghada bieden verschillende soorten van vakantievermaak. Wat zeker de moeite waard is, is een dagtrip naar het eiland Giftun. Hier kan je duiken, snorkelen, de Rode Zee ontdekken per duikboot of de overblijfselen bezoeken van de Romeinse Mons Porphyrites in Gebel Abu Dukhan.

Gezellige & levendige badplaats

De stad Hurghada bestaat uit een aantal verschillende delen, zoals Sakkala en Dahar, het oudste deel van Hurghada, waar de grootste bazaar van de stad zit. In Dahar kan je dan ook de allerbeste souvenirs shoppen. In de avonduren kan je in het nieuwere gedeelte bij Sakkala en de nieuwe haven lekker dineren in één van de vele restaurantjes. 

Verder kan je genieten van een bruisend uitgaansleven in Hurghada. Het centrum van Hurghada kent een flink aanbod aan kroegen, clubs en discotheken. Zo is er bijvoorbeeld ook een Hard Rock Café gevestigd.