Last Minute Gardameer

Als grootste meer van Italië is het Gardameer de ideale vakantiebestemming voor veel reizigers. Het weer is er doorgaans prima in de zomer en de omgeving verleent zich ervoor om ontdekt te worden. Je last minute Gardameer wordt écht een top vakantie!

Lees meer
Last Minutes
Alle last minutes

Camping aan het Gardameer

Het Gardameer staat bekend om haar vele vakantieparken en campings. We raden je aan je campingvakantie Italië zo vroeg mogelijk te boeken, echter kan je ook nog prima terecht voor een last minute goedkope vakantie.

Auto- of vliegvakantie

Het schilderachtige karakter en de pittoreske plaatsen aan het water geven je een heerlijk vakantiegevoel. Boek je last minute Gardameer als vliegreis of autovakantie. Met een vliegreis wordt er vooral gevlogen naar de luchthaven van Venetië of Milaan, waarbij je het beste een auto kunt huren naar jouw last minute vakantie. Met de auto rijdt je door de prachtige landschappen van Oostenrijk of Zwitserland, een waar feestje!

Badplaatsen aan het Gardameer

Met een lengte van meer dan 50 kilometer zijn er verschillende leuke plekjes om te verblijven aan het Gardameer. De meest geliefde badplaatsen zijn Sirmione, Riva del Garda, Garda, Peschiera del Garda of Limone sul Garda. Iedere badplaats heeft zijn eigen charme en accommodaties. Terwijl de meeste reizigers kiezen voor een camping of vakantiepark, kun je ook kiezen voor bijvoorbeeld een prachtig hotel, appartement of apartotel tijdens je last minute Gardameer.

Zomervakantie Gardameer

Deze zomer naar het Gardameer op vakantie? Boek dan je goedkope vakantie naar deze prachtige regio via onze website. Wacht tot jouw ideale last minute vakantie voorbijkomt en vlieg (of rijdt) vervolgens zó naar je vakantiebestemming! Wacht niet langer en bezoek deze grandioze regio in Italië vandaag nog!