JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.be.
Last Minute Istrië » Vakantie Deals » Prijsvrij.be
Zoek Vakanties
Reisgezelschap
Bestemming
Vertrekdatum
Reisduur
Vervoerstype
Zoek vakanties

Last Minute Istrië

Een vakantiebestemming waar je een strandvakantie kan combineren met eeuwenoude steden is natuurlijk het prachtige land van Kroatië. Het schiereiland Istrië is gelegen in het noorden van Kroatië en ligt aan de Adriatische kust. Liefhebbers van grillige kustlijnen, helder blauw water en kleine privé strandjes zijn hier zeker aan het juiste adres!

Het aanbod voor een goedkope vakantie of een last minute Istrië is groot. Dit heeft mede te maken met het feit dat de regio nog niet ontdekt is bij vele reizigers. Wil je dus nog op korte termijn op vakantie dan is een last minute Istrië een heel goed idee!

Last Minute Istrië

Geschiedenis Istrië: mix van culturen

Istrië was vroeger onderdeel van Italië, je vindt hier nog veel overblijfselen van terug. Zoals bijvoorbeeld de prachtige plaats Rovinj. Wanneer je deze plaats bezoekt waan je, je terug in de tijd en lijkt het net alsof je op vakantie bent in Italië. De Italianen vinden dit trouwens ook en verkiezen een vakantie naar Istrië boven hun eigen land! Wanneer je van de Italiaanse keuken houdt, ben je tijdens je last minute Istrië ook zeker op de goede plek. Andere plaatsen zoals Pula hebben weer een Romeinse stijl.

Excursies in en rondom Istrië

Tijdens je last minute Istrië hoef je natuurlijk niet op één plek te blijven. Istrië heeft niet alleen vele leuke plaatsen zoals Rovinj, Porec, Pula, Medulin of Novigrad maar ook ontzettend mooie natuurparken. Bezoek ook daarom zeker het binnenland van Istrië. Dit kan niet alleen per georganiseerde excursie, het is zeer gemakkelijk om met auto op eigen gelegenheid het binnenland te verkennen. Heb je nog tijd over tijdens je Istrië last minute of ben je juist een echte waterrat? Boek dan een excursie per glasbodemboot. Je zal zo veel meer te weten komen over de prachtige onderwaterwereld die Istrië rijk is.

Boek hier je last minute Istrië

Nieuwsgierig geworden voor een last minute Istrië? Kijk het gehele aanbod last minutes Istrië op onze website en vind jouw perfecte promotie! Een Istrië last minute kan je tijdens het gehele zomerseizoen boeken, zodat er altijd wel een leuke reis voor je tussen zit. Wacht niet te lang en boek jouw goedkope vakantie naar de heerlijke zon van Istrië!