Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Kroatie ×
    • Istrie ×
    • Rovinj ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Op zoek naar een goedkope vakantie Rovinj? Last minute Rovinj en all inclusive Rovinj vind je op Prijsvrij.be. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in Rovinj van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie Rovinj te vinden, vergelijk prijzen en bespaar vele euro’s op je vakantie! Rovinj is gelegen in de regio Istrie in het noord-westen van Kroatie.

Lees meer

Populaire vakanties Rovinj

Rovinj - Schilderachtige stad op schiereiland

Rovinj ligt aan de westkust van Istrië en is een populaire toeristenbestemming. Rovinj is in de oudheid gekenmerkt door de Romeinen en Venetianen. De oorsprong van de oude stad Rovinj ligt op een schiereiland op een heuvel. De middeleeuwse bebouwing die tot aan zee doorloopt geeft deze plaats een aangenaam aanzicht. Rovinj kent vele omhooglopende straatjes in de oude stadskern en enkele daarvan leiden naar de Sint-Eufemiakerk.

 

Rovinj heeft een auto vrij centrum, mede daardoor krijgt de stad zijn authentieke karakter. In deze stad vind je vele gezellige restaurantjes en barren. De stad heeft iets weg van een Italiaans vissersdorp omdat het lange tijd in handen was van de Venetianen.

 

Buiten de stad, op het vasteland liggen tal van toeristencomplexen. Op slechts 15 minuten afstand met de taxiboot ligt een klein eiland Crveni Otok. Er vertrekken twee boten per uur naar dit eiland. Het is bedekt met ananasbomen en heeft idyllische baaien en een mooie kaap met rotsstranden.