JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.be.
Last Minute Cala 'n Bosch » Vakantie Deals 2024 » Prijsvrij.be
Zoek Vakanties
Reisgezelschap
Bestemming
Vertrekdatum
Reisduur
Vervoerstype
Zoek vakanties

Last Minute Cala 'n Bosch

Cala 'n Bosch is al jaren een van de meeste favoriete badplaatsen op het eiland Menorca. De plaats is gelegen in het zuidwesten van het eiland en ligt aan een prachtige baai met helderblauw water. Ben je op zoek naar een ontspannen zonvakantie, kijk dan snel verder. De beste last minute deals naar Cala 'n Bosch hebben wij al voor je op een rij gezet. 

Last Minute Cala 'n Bosch

Wat te doen in Cala 'n Bosch

Menorca behoort tot de eilandgroep de Balearen en is het meest oostelijk gelegen van Spanje. De kern van de badplaats Cala 'n Bosch wordt gevormd door de haven en het winkelcentrum. Hier bevinden zich vele restaurants en gezellige bars langs de kade. Al wandelend over de promenade kan je mooie boten en luxe jachten aanschouwen. Terwijl jij geniet van heerlijke paella of een sangria, vermaken de kinderen zich in het speelpark dat bij de haven ligt. Vanaf de haven vertrekken regelmatig excursies met zogeheten 'glass-bottom boats'; boten met een glazen bodem waardoor je de onderwaterwereld van Menorca kan aanschouwen zonder dat je kopje onder hoeft in het water. 

Vakantie Cala 'n Bosch: waterplezier voor het hele gezin

Het strand bij Cala 'n Bosch loopt langzaam af in zee. Hierdoor is het erg geschikt voor families met kinderen. Aan het strand van Cala 'n Bosch zijn voldoende watersportmogelijkheden waaronder parasailen en windsurfen. Breng ook een bezoek aan het waterpark 'Aquarock', het grootste waterpark in Menorca. Hier vind je leuke glijbanen voor zowel kleine als grote kinderen. En heb je genoeg van het zwemmen? Dan kan je trampoline springen of gaan racen op de kartbaan.

Je last minute vakantie naar Cala 'n Bosch

Cala 'n Bosch is een leuke vakantiebestemming met prachtige stranden. Hou jij van zonnen, zwemmen en ontspanning? Dan is deze bestemming perfect. Boek snel je last minute Cala 'n Bosch bij Prijsvrij en kies uit de mooie hotels. Bij ons betaal je geen boekingskosten en profiteer je van de Best Promotie Garantie waardoor je nooit teveel betaalt. Wacht daarom niet te lang want vol = vol!