Last Minute Cala 'n Bosch

Cala 'n Bosch is al jaren een van de meeste favoriete badplaatsen op het eiland Menorca. De plaats is gelegen in het zuidwesten van het eiland en ligt aan een prachtige baai met helderblauw water. Ben je op zoek naar een ontspannen zonvakantie, kijk dan snel verder. De beste last minute deals naar Cala 'n Bosch hebben wij al voor je op een rij gezet. 

Lees meer
Last Minutes

Sfeervol & gezellig

Menorca behoort tot de de eilandgroep de Balearen en is het meest oostelijk gelegen van Spanje. De kern van de badplaats Cala 'n Bosch wordt gevormd door de haven en het winkelcentrum. Hier bevinden zich vele restaurants en gezellige bars langs de kade. Al wandelend over de promenade kan je mooie boten en luxe jachten aanschouwen. Terwijl jij geniet van heerlijke paella of een sangria, vermaken de kinderen zich in het speelpark dat bij de haven ligt. Vanaf de haven vertrekken regelmatig excursies met zogeheten 'glass-bottom boats'; boten met een glazen bodem waardoor je de onderwaterwereld van Menorca kan aanschouwen zonder dat je kopje onder hoeft in het water. 

Waterplezier voor het hele gezin

Het strand bij Cala 'n Bosch loopt langzaam af in zee. Hierdoor is het erg geschikt voor families met kinderen. Aan het strand van Cala 'n Bosch zijn voldoende watersportmogelijkheden waaronder parasailen en windsurfen. Breng ook een bezoek aan het waterpark 'Aquarock', het grootste waterpark in Menorca. Hier vind je leuke glijbanen voor zowel kleine als grote kinderen. En heb je genoeg van het zwemmen? Dan kan je trampoline springen of gaan racen op de kartbaan.

Je lastminute naar Cala 'n Bosch boek je bij Prijsvrij.be

Cala 'n Bosch is een leuke vakantiebestemming met prachtige stranden. Hou jij van zonnen, zwemmen en ontspanning? Dan is deze bestemming perfect. Boek snel je last minute Cala 'n Bosch bij Prijsvrij.be en kies uit de mooie hotels. Bij ons betaal je geen boekingskosten en profiteer je van de Best Deal Garantie waardoor je nooit teveel betaalt. Wacht daarom niet te lang want vol = vol!