JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.be.
Vlieg met KLM naar Dubai » Prijsvrij.be

Populairste hotels voor Dubai

Hieronder vind je onze top 5 hotels in Dubai die uitstekende beoordelingen hebben. Combineer deze hotels met vluchten van KLM!

* Prijzen inclusief verplichte kosten en onder voorbehoud van beschikbaarheid

Vlieg met KLM & Prijsvrij naar Dubai

Dubai is van een klein woestijnstadje in de Emiraten in een mum van tijd uitgegroeid tot een ware miljoenenstad. Hoog tijd om met KLM en Prijsvrij deze enerverende stad te ontdekken! Na een aangename vlucht kun je de reusachtige bouwwerken, hypermoderne wolkenkrabbers en fonteinenshows bewonderen. Beleef ook de andere kant van Dubai met traditionele soeks en een safari in de woestijn. Als kers op de taart wachten er ook nog fantastische stranden op jou in Dubai! Bij Prijsvrij boek je een fijne vlucht met KLM in combinatie met een aantrekkelijk hotel voor een scherpe prijs.

Waarom je het beste KLM kunt kiezen voor jouw vlucht

Start je bezoek aan Dubai direct goed met een aangename vlucht met KLM. Wanneer je vliegt met KLM kun je kiezen uit meerdere vluchten per dag met gunstige vliegtijden. Bovendien vliegt KLM rechtstreeks naar Dubai. De vliegtijd van 6 uur vliegt letterlijk voorbij met films, muziek en spelletjes middels een persoonlijk entertainmentsysteem. Daarnaast zijn maaltijden en dranken aan boord inbegrepen, evenals WiFi en USB-poorten bij je comfortabele stoel. Wist je dat KLM onlangs is verkozen tot ‘beste luchtvaartmaatschappij voor passagiers’? Dat komt mede door de fantastische service aan boord door het vriendelijke cabinepersoneel!

Recordbrekende highlights in Dubai

Het ene na het andere record wordt verbroken in Dubai. En jij kunt deze recordbrekende bezienswaardigheden bewonderen tijdens een citytrip of strandvakantie. De bekendste van allemaal is de Burj Khalifa, met 829 meter het hoogste gebouw ter wereld. Ga met een supersnelle lift naar het observatiedek op de 125ste verdieping voor een onvergetelijk panoramisch uitzicht!

Nog zo’n indrukwekkende hotspot: de Burj Al Arab. Dit is het enige 7-sterren hotel ter wereld. Voor een overnachting moet je flink in de buidel tasten, maar als buitenstaander kun je in één van de restaurants een high tea nuttigen zodat je het hotel ook van binnen kunt zien. Winkelliefhebbers opgelet: de Dubai Mall, grootste winkelcentrum ter wereld. Als je in één van de 1200 winkels niet slaagt dan weten wij het ook niet meer! Deze mall biedt bovendien allerlei leuke activiteiten zoals een bioscoop, gigantisch aquarium, spannende kartbaan en zelfs een skibaan! Nog één record? De Ain Dubai is het grootse reuzenrad ter wereld!

Wil jij deze bezienswaardigheden en nog vele andere highlights met eigen ogen bekijken? Boek voordelig jouw vakantie naar Dubai bij Prijsvrij inclusief vluchten met KLM!