JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.be.
Finca vakanties Spanje » De mooiste vakanties in een finca in Spanje » Prijsvrij.nl
Zoek Vakanties
Reisgezelschap
Bestemming
Vertrekdatum
Reisduur
Vervoerstype
Zoek vakanties

Top 10 natuurvakanties

Wil je op vakantie in een finca in Spanje? Ontdek hier onze top 10 natuurvakanties!

*Exclusief bijdragen SGR en Calamiteitenfonds (€ 12,50 per boeking) en eventueel lokaal te betalen belastingen en toeslagen.

Op vakantie in een finca in Spanje

Staat je tranquilo-modus al aan? En, voel je de warme wind van het Spaanse platteland je tegemoet komen? Dat betekent een heerlijke vakantie in een finca in Spanje! Hoor de krekels in de uitgestrekte olijfboomgaarden. Proef vervolgens de lekkerste sapjes, rechtstreeks afkomstig van de kleurrijke fruitbomen. Ervaar het idyllische, Spaanse platteland terwijl je verblijft in de mooiste landhuizen.

Struin door de natuurrijke omgeving, zoals de wijngaarden die voor de lekkerste, vloeibare druivencreaties zorgen. Ontdek de mooiste, Middeleeuwse dorpen, schilderachtig gebouwd op de heuvel. En, wil je even genieten van de heerlijke rust, enkel met wat vogels op de achtergrond? Pak dan je boek en relax aan het turkooisblauwe zwembad van een eeuwenoude boerderij. Is het tijd voor de ultieme, Spaanse siesta? Laat een natuurvakantie in een finca in Spanje niet langer op je wachten!

Wat is een finca?

Het ultieme Spanje-gevoel? Dat ervaar je met een zonvakantie in een finca. Maar, wat is een finca eigenlijk? Een finca is, naar Spaanse betekenis, een landelijk gelegen huis: dit kan een eeuwenoude boerderij zijn, maar ook een moderne villa. Kenmerkend is vooral de natuurrijke omgeving en de serene rust van het platteland. Ook staat een finca voor een kleinschalige accommodatie: het is er dus nooit 'druk', maar altijd sfeervol en gemoedelijk. En, waar het ene verblijf zich op voornamelijk volwassen richt, leent de ander zich perfect voor heerlijke gezinsvakanties. Er is dus altijd een finca die helemaal bij jouw wensen past. Wil je het idyllische platteland van Spanje ervaren? Laat je bij Prijsvrij Vakanties inspireren voor een onvergetelijke vakantie in een finca!

Van oude boerderijen tot moderne villa's

Spanje, evenals de Spaanse eilanden Mallorca en Ibiza, staat vol van schitterende landhuizen. En, onderling vind je dan ook grote verschillen: zo ook voor een vakantie in een finca. Maar, waar krijg jij een lach op je gezicht van? Houd jij heel erg van karakteristieke elementen en een authentieke sfeer? Dan past een eeuwenoude, traditionele boerderij in Andalusië perfect bij jou: hier geniet je van de typisch Spaanse bouwstijl en de heerlijke rust van het platteland. Houd je van een modern gehalte? Ga dan voor een schitterende villa waar vooral luxe meer centraal staat. De meeste finca's beschikken daarbij ook nog eens over een heerlijk zwembad: ideaal tijdens de zonnige zomerdagen. Wil je een unieke tijd op het Spaanse platteland beleven? Ga voor een vakantie in de natuur! In welk type finca zie jij jezelf wel zitten?


Ontdek de natuur & cultuurrijke omgeving

Tijdens jouw vliegvakantie naar Spanje wil je heerlijk relaxen in jouw favoriete finca. Maar, je wilt ook de schitterend omgeving verkennen: ook op het platteland valt namelijk genoeg te ontdekken! Ga je op vakantie in een finca? Dan wandel je vanuit je verblijf zó de natuur in. Verken het idyllische, Spaanse platteland, zoals struinen door kleurrijke sinaasappelboomgaarden. Of, proef de lekkerste wijnen van de lokale boer bij een wijnproeverij. Houd je ook erg van cultuur? Bezoek dan de mooiste, eeuwenoude dorpen van het binnenland. Ontdek de smalle straatjes en stap een traditionele bar binnen: hier maak je kennis met de lekkerste, Spaanse gerechten, speciaal gemaakt met heerlijke streekproducten: Hoe duurzaam kan het zijn? Of, breng een bezoek aan een bruisende stad en struin over historische pleinen. Hoor je het gekwetter van de gierzwaluwen rondom de imposante kathedraal? Met een vakantie in een finca ervaar je de mooiste kant van Spanje! Heb jij je koffers al klaarstaan?