Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Spanje ×
    • Malaga ×
    • Malaga ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Op zoek naar een goedkope vakantie Malaga? Last minute Malaga en all inclusive Malaga vind je op Prijsvrij.be. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in Malaga van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie Malaga te vinden, vergelijk prijzen en bespaar vele euro’s op je vakantie! Deze gezellige badplaats is gelegen in Spanje, in de gelijknamige regio Malaga.

Lees meer

Populaire vakanties Malaga

Vakantie Malaga - Ideaal als stedentrip én zonvakantie

Omringd door prachtige bergen komt er een typische Andalusisch havenstad te voorschijn. Beleef jouw vakantie aan de zuidkust van Spanje waar het schitterende Málaga gelegen is. Jaarlijks keren vele toeristen terug naar de stad waar de sporen van het rijke verleden van de Morden nog ruimschoots zichtbaar is in het authentieke centrum. Naast de culturele schatten bezit Málaga bijna het gehele jaar over de Spaanse zonnestralen en zijn de schone zandstranden een uitkomst. Duidelijk mag zijn dat jij zowel in de zomer als in de winter kan genieten van een onvergetelijke vakantie in deze stad.

Meer dan genoeg kunst en cultuur in Malaga

Het openluchtmuseum van Andalusië verbergt vele schatten. Maak een wandeling door de stad en ontdek de vele bezienswaardigheden. Wandel naar Castillo de Gibralfaro, wat een indrukwekkend kasteel is gelegen op een heuvel. Eenmaal aangekomen kan je genieten van een adembenemend uitzicht over de prachtige stad. Tevens zijn de Spaanse inwoners van Málaga trots op haar wereldberoemde zoon, Pablo Picasso. Zijn werk is vooral te bezichtigen in het Picassomuseum.

Ontdek zelf de gezellige stad Malaga

Om de levendige stad optimaal te ervaren is het een aanrader om jouw vakantie tijdens de Feria De Málaga te boeken. Tijdens dit spektakel vier je maar liefst 10 dagen feest met veel amusement inclusief typisch Spaanse muziekoptredens, stierengevechten en veel lekker eten en drinken.

Kortom: ervaar de Andalusische charme met eigen ogen tijdens jouw vakantie in het adembenemende Málaga.