JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.be.
Vakantie Citytrip Sevilla » Goedkope Deals 2023 | Prijsvrij.be
Filters
Bestemming
Vervoer
Vliegtuig
Eigen vervoer
Sorteer op:
Best deal garantie
Geen boekingskosten
1 Volgende
Citytrip Sevilla
vakanties gevonden
Bekijk aanbod

Wat zijn de leukste wijken van Sevilla?

Één van de leukste wijken van Sevilla is: 'El Arenal'. De wijk staat bekend om zijn gezelligheid en authentieke tapas barretjes, waar je in het zonnetje kunt genieten van de lokale specialiteiten en een heerlijke sangria. Veel bezienswaardigheden bevinden zich ook in 'El Arenal'. Zo kun je onder andere een bezoek brengen aan de Torre del Oro, waar je een prachtig uitzicht hebt over Sevilla.

Een groot gedeelte van Sevilla bestaat uit Moorse invloeden. Barrio Santa Cruz is hierop een uitzondering het is namelijk een joodse wijk wat zorgt voor een compleet ander straatbeeld. Je kunt in Barrio Santa Cruz heerlijk slenteren door de vele sfeervolle pleintjes. Op loopafstand bevinden zich highlights, zoals 'Alcazar' en 'la Giralda'.

Hoeveel dagen heb je nodig om Sevilla te zien?

Je hebt minimaal 2 dagen nodig om Sevilla te zien, maar dan zit je aan de krappe kant. Wij adviseren om 3 a 4 volledige dagen te verblijven in Sevilla.

Wat is er te doen in Sevilla?

Er is erg veel te doen in Sevilla. Het is een unieke stad in spanje, door de Moorse invloed en architectuur. Ondanks dat er erg veel te zien is, raden wij zeker aan om de volgende highlights zeker te bezoeken:

-Real Alcazar: Kijk je ogen uit tijdens je bezoek aan het koninklijke paleis van Sevilla. Vooral de omliggende tuinen zijn imposant. Het is dan ook niet gek dat enkele scenes uit de populaire Game Of Trones serie hier zijn opgenomen. De koninklijke familie verblijft nog steeds in het prachtige paleis wanneer zij een bezoek brengen aan Sevilla.

-Plaza de España: Plaza de España is het bekendste en grootste plein van Sevilla. Geniet van de prachtige gedecoreerde bruggen en gebouwen gemaakt van kleurrijke mozaïeken. Je kunt er zelf een bootje huren en door de grachten rondom het plein varen.

-Lonja de Feria: Sevilla staat bekend om zijn heerlijke eten. Tijdens een bezoek aan deze overdekte markt kun je in overvloed genieten van de lekkerste tapas en lokale specialiteiten. 

Hoe is het weer in Sevilla?

Sevilla heeft een heerlijk mediterraans klimaat. Vrijwel het hele jaar is het prima vertoeven met in de winter temperaturen rond de 20 graden en in de zomer temperaturen die kunnen oplopen tot gemiddeld 35 graden.

Waarom Prijsvrij?

Geen boekingskosten
Uitstekende klantenservice
Alle deals en acties op één site
Bekend van TV