JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.be.
Top 4 leukste bestemmingen voor luxepoezen

Top 4 leukste bestemmingen voor luxepoezen

Auteur: Trix  Gepubliceerd op: 24-02-2022

Miauw, ging jouw hartje sneller kloppen bij het lezen van deze titel? Dan is deze blog op jouw poezenlijfje geschreven. We gaan het namelijk hebben over de leukste en meest luxe bestemmingen die er zijn! Met de juiste dosis glamour en glitter en natuurlijk een heerlijk klimaat en prachtige omgeving. Ga jij voor dat heerlijke all inclusive resort waar het je aan niets ontbreekt, of is een privé zwembad de minimale vereiste voor jou als luxepoes? Wat jouw diva wensen ook zijn, wij hebben een passende bestemming voor je. Hier komen onze vier favorieten!

Tropisch Thailand

We beginnen ons lijstje goed met het heerlijke Thailand. Dit is misschien niet de eerste bestemming die in je opkomt als je aan een luxe vakantie denkt, maar ze weten hier echt dondersgoed hoe ze toeristen in de watten moeten leggen. Onze pro tip binnen deze eerste tip is een vakantie in Khao Lak. Boek bijvoorbeeld een villa met privé zwembad of heerlijk resort met een te gek spa & wellness center.


Khao Lak in Thailand

Luxe ‘overkill’ op Mauritius

En dan bedoelen we de positieve overkill, want als luxepoes zit je op Mauritius ook helemaal op je plek! Natuurlijk biedt de natuur al een waanzinnig decor met al haar parelwitte stranden, eindeloos wuivende palmbomen en bizar helder water. Maar dit wordt door de locals helemaal afgemaakt door hun vriendelijkheid en achterlijk goede oog voor service. Kies voor een privé bungalow op een park of ga voor een heerlijk hotel vol met luxe faciliteiten voor jong en oud.


Resort op Mauritius

Glamour in Zuid-Frankrijk

En natuurlijk hoef je niet de halve wereld over te vliegen om je heerlijk onder te kunnen dompelen in luxe tot de max. Zuid-Frankrijk biedt bijvoorbeeld ook al heerlijke bestemmingen vol glamour, zoals in Nice en eigenlijk de hele Côte d’Azur. De kans is ook groot dat je hier nog een bekende filmster of artiest tegen het lijft loopt, en die weten wel waar je leen ekkere luxevakantie kunt vieren.


Promenade des Anglais in Nice

All inclusive Turkije

Het all inclusive principe zal je vast bekend zijn, maar na een all inclusive vakantie in Turkije wil je echt nooit meer anders. Hier weten ze precies waar je behoefte aan hebt tijdens een heerlijke vakantie vol ontspanning, en het allerleukste is nog wel de prijs die hierbij hoort. Deze zijn namelijk wel heel erg aantrekkelijk, dus in Turkije geniet je van over de top luxe tegen zeer betaalbare prijzen.


All inclusive resort in Turkije


Haal de hoge hakken en glitterjurk maar uit de kast, want deze mogen zeker niet ontbreken tijdens jouw volgende luxe vakantie. Hopelijk hebben we je op weg weten te helpen met de lekkerste bestemmingen voor jou als luxepoes, dus rest ons alleen nog maar je een heeeele fijne vakantie te wensen!