Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Mauritius ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Mauritius

Op zoek naar een goedkope vakantie Mauritius? Last minute Mauritius en all inclusive Mauritius vind je op Prijsvrij.be. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in Mauritius van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie Mauritius te vinden, vergelijk prijzen en bespaar vele euro’s op je vakantie! Mauritius is een land in de Indische Oceaan en ligt zo'n 1800 kilometer ten oosten van de Afrikaanse kust en 850 kilometer van het eiland Madagaskar. De meeste badplaatsen zijn te vinden aan de Noordwest-Kust, maar ook aan de Oostkust van het eiland is het een waar paradijs.

Lees meer

Populaire vakanties Mauritius

Mauritius - Tropische parel in de Indische Oceaan

De witte zandstranden, helder water, bergen, tropische wouden en een typische cultuur maken Mauritius bij uitstek geschikt voor een geweldige vakantie. Mauritius is daarom in alle opzichten een droomeiland voor de relaxte vakantieganger. Geniet van de ongerepte schoonheid van dit prachtige eiland.

 

Maar buiten zon, zee en strand is er meer te doen op Mauritius. Bezoek het nationale museum, de kleurrijke centrale markt, de Chinese wijk en het Fort Adelaïde. In de vroegere hoofdstad, Mahébourg vind je het boeiende Musée Nautique en in Curepipe in het zuidwesten is vooral interessant voor zijn koloniale gebouwen. Bezoek de overdekte markt van Port Louis of maak een jeeptocht door Bel Ombre. Maak kennis met de gastvrije bevolking en ontdek de gevarieerde en heerlijke Mauritaanse keuken.

 

Een opvallend kenmerk van Mauritius is dat verschillende rassen en godsdiensten er op een vredige manier samenleven. Dit is terug te vinden in de veelheid aan tempels, kerken en moskeeën. Natuurliefhebbers vinden op dit vakantieparadijs bovendien reservaten, bijzondere wilde dieren, exotische bloemen en planten, een gigantisch koraalrif, bergen en watervallen. Ga dolfijnen spotten of snorkelen tijdens een tocht met de catamaran. Verder kun je op Mauritius nog heerlijk wandelen door de botanische tuinen of in het tropische woud aan de zuid-oost kust.

 

De goudgele stranden met wuivende palmen, het azuurblauwe water en prachtige luxe all-inclusive resorts maken van Mauritius bovendien een topbestemming voor een romantische honeymoon.