Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Belgie ×
    • Antwerpen ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:
078 484 770(lokaal tarief)

Vakantie Antwerpen

Antwerpen is de ideale vakantie dichtbij huis. Je bent er zo, terwijl je meteen een vakantiegevoel krijgt. Ligt het aan de chique boulevards of de zoete wafels? Wij weten een ding zeker: deze heerlijke bestemming moet gelijk op jouw bucketlist. Of je nu met z’n tweeën, met kinderen of met een hele groep gaat. Een vakantie in Antwerpen is altijd leuk. Er is altijd wel wat te doen of te beleven. Wil je de stad helemaal ontdekken? Dan raden we aan om er een (mid)week heen te gaan. De schoolvakanties zijn hiervoor het ideale moment. Ben jij klaar voor een vakantie naar Antwerpen in België? Bekijk dan snel alle hotels. 

Lees meer

Populaire vakanties Antwerpen

Wanneer op vakantie naar Antwerpen?

Antwerpen in de krokusvakantie

Tijdens de krokusvakantie staat Antwerpen in het teken van cultuur. Neem bijvoorbeeld het JEF Festival, met films en workshops voor jong en oud. Ook zijn er talloze activiteiten voor kinderen. Zoals de Musiceerdagen, het Poppentheater en de sprookjeswandeling.

Antwerpen in de zomervakantie

In de zomermaanden verandert Antwerpen in één groot terras. Alle restaurants en barren gooien de deuren open en serveren de lekkerste hapjes en drankjes. Er zijn zelfs speciale ‘zomerbars’. Wie dan nog niet voldaan is, kan naar het festival Zomer van Antwerpen.

Antwerpen in de herfstvakantie

Herfst is hét moment om musea te bezoeken. Ga naar het MAS-museum, doe een workshop in het Navigo-museum of bekijk een van de andere tentoonstellingen. Ook leuk: bekijk de Onze Lieve Vrouwekathedraal vanbinnen.

Antwerpen in de kerstvakantie

Tijdens de kerstvakantie is de stad magisch mooi. Draai pirouettes op de ijspiste, maak een wandeling door het winterbos of maak een rondje in het verlichte reuzenrad. Je maakt je ervaring helemaal compleet met een bezoek aan de kerstmarkt. 

Vind de ideale hotelaanbieding

Je vakantie naar Antwerpen is pas compleet met een leuk hotel. Er zijn heel wat hotels, dus het wordt nog lastig kiezen. Om je op weg te helpen hebben we de beste hotelaanbiedingen geselecteerd. Bekijk gauw of er iets voor jou tussen zit!