JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.be.
Kerstmarkt België » Magische kerstsfeer » Prijsvrij.be

Kerstmarkten België

Na Duitsland is België toch wel hét land waar de traditie van kerstmarkten het grootst is. Zowel in Vlaanderen als Wallonië worden al vele jaren de grote steden omgetoverd tot een gezellig kerstdorp. Met namen als 'Winterpret', 'Village de Noël' en 'Winterdroom' is duidelijk waar het bij deze evenementen om draait: sfeervol genieten van de Belgische kerstsfeer!

We hebben de meest populaire en sfeervolle kerstmarkten in België voor je op een rijtje gezet. Maak je keuze uit onderstaande selectie en boek je hotel eenvoudig online. Wij brengen je géén boekingskosten in rekening en geven je de Best Promotie Garantie. Zo weet je zeker dat je nooit te veel betaalt en houd je meer shoppingbudget over voor de kerstmarkt!

Kerstmarkt in Antwerpen

Vier tijdens de wintervakantie kerst in Antwerpen. Laten we beginnen met het magisch winterbos, ook wel de Handschoenmarkt dat gelegen is aan de indrukwekkende kathedraal. Wandel door de winterbos waar je omringd wordt door betoverende boomsculpturen, duizenden lichtjes en sfeergeluiden om helemaal in de kerststemming te komen. Breng daarnaast ook een bezoekje aan de Groenplaats, Grote Markt, Suikerrui en Steenplein. 

Kerstmarkt in Brugge

Bezoek de historische binnenstad van Brugge en beleef het ultieme kerstgevoel tijdens de decembermaand. Deze prachtige stad zal worden omgetoverd met versiering, kerstkraampjes en talloze stalletjes. Daarnaast is er ook een grote schaatspiste waar je je helemaal kan uitleven. De absolute aanraders zijn de kerstmarkt op de Grote Markt en het Simon Stevinplein. En er is nog een verrassing: vlakbij het station van Brugge vind er ieder jaar een ijssculpturenfestival plaats met telkens een nieuw thema. 

Kerstmarkt in Brussel

Vier kerst in de Belgische hoofdstad Brussel waar meer dan 240 kraampjes op je wachten. Van sfeervolle rode en groene kerstversiering tot aan heerlijke hapjes en natuurlijk een warm glaasje glühwein. Omring jezelf helemaal in de kerstsferen en bezoek de kerstmarkt bij het beursplein, het Sint-Katelijnenplein en de Vismet. En niet te vergeten: de Grote Markt waar een gigantische kerstboom staat en een prachtige kerststal met echte dieren. 

Kortom: er is genoeg te beleven met kerst in België. Ga er lekker op uit en maak er een gezellig weekendje weg of citytrip van om alles met eigen ogen te ontdekken. Bekijk ons aanbod aan hotels in België en maak je kerstreis compleet!

Twijfel je nog tussen een kerstmarkt bezoeken in België of in Duitsland? Bekijk meer informatie over kerstmarkten in Duitsland