JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.be.
De beste tips voor een vakantie op Bonaire » Prijsvrij.be

De beste tips voor een ultieme vakantiedag op Bonaire

Auteur: Trix  Gepubliceerd op: 24-02-2022

Ok, je hebt eigenlijk niet veel nodig voor een ultieme vakantiedag op Bonaire. Zodra je je ogen opendoet schijnt de zon en een heerlijk zandstrand is altijd binnen handbereik. Het Caraïbische sfeertje is er een waar je heel snel aan kunt wennen en dus is de kans groot dat het niet bij één vakantie naar Bonaire blijft. Maar hoe zorg je nu dat je écht niets mist van de allerbeste hotspots? Daar komen wij om de hoek kijken, want wij hebben voor jou de beste tips verzameld om de dag van je leven te hebben op het heerlijke Bonaire.

Ontwaken in Kralendijk

Er zijn naast heerlijke all-inclusive resorts ook hele fijne accommodaties waar je op basis van bijvoorbeeld alleen logies kunt verblijven. Voordeel? Je kunt iedere dag ergens anders ontbijten! Gaat niet gebeuren, want zodra je bij Between 2 Buns bent geweest wil je hier iedere dag heen. Hier eet je superlekker, vers én gezond. Je kunt het ook meenemen, maar waarom plof je er niet lekker neer? Hun slogan luidt niet voor niets: You’re on Bonaire, no stress please.


Zicht op Kralendijk & Flamingo's op strand van Kralendijk

Namastay liever op het strand

Na dit heerlijke ontbijtje ben je zó dichtbij een van de leukste surfscholen van het eiland dat het zonde is hier niet even een lesje mee te pakken. Is surfen niet helemaal voor jou? Je kunt er ook suppen of een yogales op het strand bijwonen. Ook hebben ze hier een supergezellige bar, compleet in surfstijl, waar ze vaak barbecues organiseren. Een perfecte plek dus om lekker te chillen en nieuwe mensen te leren kennen.

Middagje chillen op Sorobon Beach

Één van de mooiste stranden van Bonaire is toch wel Sorobon Beach. Dit ligt aan het Lac Baai, op een kleine 10 kilometer van Kralendijk. Surfers zitten hier helemaal op hun plek, maar ook om een middagje lekker te chillen is dit een perfecte uitvalsbasis. Parelwit zand en een azuurblauwe zee vervelen tenslotte nooit, toch?


Uitzicht over Lac Bay & Sorobon Beach

Avondje loco bij Coco

Na een enorm drukke dag vol ontbijt, strand en nog meer strand is het natuurlijk tijd voor een te gekke avond op Bonaire. Hiervoor begin je bij Coco Beach, waar ze de meest waanzinnige cocktails weten te maken vergezeld door superlekkere hapjes. Zorg wel dat je genoeg ruimte overhoudt voor een heerlijk diner bij Capriccio, want hier is de truffelpasta echt een must-try. Na het eten nog energie over? Mingle dan met de locals in Little Havana of duik de kroeg van Karels Beach Bar in.


Zo, nu we je hebben laten zien hoe je de ultieme vakantiedag op Bonaire beleeft hebben we goed nieuws: deze tips zijn zó lekker dat je ze dag in dag uit wilt herhalen. En natuurlijk mag een dagje duiken of snorkelen ook niet ontbreken, waar je daarvoor moet zijn lees je hier.