JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.be.
Waarheen in Bulgarije? Tips voor jouw vakantie!

Waarheen in Bulgarije? 

Auteur: Esther  Gepubliceerd op: 04-02-2021

Bulgarije is een tamelijk nieuwe en onbekende bestemming op de Vlaamse markt terwijl het land alles te bieden heeft voor een heerlijke zonbestemming! Niet alleen is een vakantie naar Bulgarije een goedkope vakantie, maar het heeft ook een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding. Wanneer je bent geland op één van de luchthavens, kan het vakantie vieren echt beginnen. Flaneren op het terras, genieten aan het strand of juist aan het zwembad en ’s avonds heerlijk dineren voor een kleine prijs. Lees hier waar je moet zijn voor een heerlijke vakantie in Bulgarije!

Zwarte Zeekust

Wanneer je naar Bulgarije op vakantie gaat, verblijf je vaak aan de Zwarte Zeekust. Alle badplaatsen bevinden zich aan deze kust. De brede zandstranden die aan deze kust zijn gelegen zijn voor jong en oud. Goudstrand en Zonnestrand zijn misschien wel de meest bekende badplaatsen. Het strand van de badplaats Zonnestrand is maar liefst 8 km lang en op sommige plaatsen wel 60 (!) meter breed. Genoeg plek voor iedereen dus! De zee is schoon en in de zomer heerlijk warm tussen de 20 en 26 graden. De moderne badplaats Zonnestrand beschikt over een aantal prachtige hotels.

Uitstapje naar Nessebar

Bezoek tijdens je vakantie de prachtige stad Nessebar. Het nieuwe centrum is voorzien van moderne architectuur, grote zandstranden en hotels waar je niets te kort komt. Het oude centrum is romantisch. En als openluchtmuseum een ware parel van Bulgarije. Kom meer te weten van de ze oude stad en ontdek Nessebar tijdens je vakantie!

Bezoek de duinen in het zuiden van de stad Nessebar. Deze duinen zijn natuurlijk ontstaan, en geven je een prachtig uitzicht over Nessebar, de goudgele stranden en over zee. Ook de kinderen hoeven zich niet te vervelen; het nabijgelegen park heeft leuke speeltuinen, waterspeeltoestellen, observatiepunten, relaxplaatsen en een subtropische tuin.

Nessebar

Vier je vakantie in Sunnybeach of Goudstrand

Vakantiebadplaatsen zoals Goudstrand of Sunnybeach zijn prima geschikt voor onder andere een all inclusive vakantie Bulgarije. ’s Avonds de voetjes van de vloer? Bezoek dan Sunnybeach  waar je tot in de late uurtjes op stap kunt gaan.

Vakantie Bulgarije

Wil jij een vakantie boeken naar Bulgarije? Bekijk ons uitgebreide aanbod van vakanties naar dit prachtige land. Een goedkope vakantie boek je namelijk naar Bulgarije! Op zoek naar een last minute vakantie? Boek dan een last minute Bulgarije! Niet alleen vlieg je hiermee heel voordelig, je hebt de keuze uit veel verschillende hotels en resorts.

Onze tip

DAS Club Sunny Beach: met het strand op 100 meter en maar liefst 4 zwembaden is verkoeling altijd in de buurt. Het uitgebreide animatieteam zorgt voor de gehele dag animatie voor jong en oud. Doe mee aan de “swing and dance Calimera” en leer stijldansen van echte professionals!

Wil jij deze onbekende bestemming gaan ontdekken? Bekijk ons uitgebreide aanbod naar Bulgarije!