Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Canarische Eilanden ×
    • Gran canaria ×
    • Meloneras ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Meloneras

Op zoek naar een goedkope vakantie Meloneras? Last minute Meloneras en all inclusive Meloneras vind je op Prijsvrij.be. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in Meloneras van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie Meloneras te vinden, vergelijk prijzen en bespaar veel euro’s op je vakantie! Meloneras is een badplaats op de Canarische Eilanden en is gelegen in het zuiden van het eiland Gran Canaria.

Lees meer

Populaire vakanties Meloneras

Meloneras - Weelde en luxe in mondaine badplaats

Meloneras is ontstaan als een chique wijk van de bekende badplaats Maspalomas, maar is inmiddels uitgegroeid tot een op zichzelf staande badplaats waar klasse en luxe de boventoon voeren. Deze moderne urbanisatie bestaat uit prachtige weelderige vier- en vijfsterrenhotels, veelal met all inclusive verzorging.

Luxe, hip en exclusief

Alle faciliteiten in Meloneras zijn ingericht op het hoogste segment van de bevolking en alles ademt dan ook luxe uit. Zo vind je er naast de hippe boutiekjes en exclusieve winkeltjes bijvoorbeeld filialen van alle bekende designermerken, juweliers, een casino en niet te vergeten een 18-holes golfbaan. Daarnaast beschikt Meloneras over zeer goede restaurants met een internationale kaart. Het is een bestemming voor de vakantieganger die wat meer te besteden heeft en daarnaast komen er ook veel pasgetrouwde stellen die hier hun huwelijksreis vieren. Feestvierders zul je hier dan ook niet aantreffen.

Heerlijke wandelboulevard

Het kunstmatig aangelegde strand van Meloneras loopt naadloos over in de zandduinen van Maspalomas en is erg ruim. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je geen plaats hebt om te liggen. De mooie wandelboulevard met daarin het winkelcentrum Varadero begint bij de vuurtoren El Faro en loopt tot aan de golfbaan.