Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Canarische Eilanden ×
    • Lanzarote ×
    • Puerto del carmen ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Puerto del carmen

Op zoek naar een goedkope vakantie Puerto del Carmen? Last minute Puerto del Carmen en all inclusive Puerto del Carmen vind je op Prijsvrij.be. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in Puerto del Carmen van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie Puerto del Carmen te vinden, vergelijk prijzen en bespaar veel euro’s op je vakantie! Puerto del Carmen ligt in het zuiden van Lanzarote, één van de Canarische Eilanden.

Lees meer

Populaire vakanties Puerto del carmen

Puerto del Carmen - Zandstranden & mooie boulevard

Het is van oorsprong een vissersdorpje wat nog blijkt uit de vele restaurantjes bij de haven. In het oude deel van de badplaats vind je deze gezellige kleine vissershaven. Inmiddels is Puerto del Carmen uitgegroeid tot een moderne en zeer bekende badplaats en het toeristische hart van Lanzarote. Door de regel waarbij het verboden is om gebouwen hoger dan vier verdiepingen te bouwen, wordt hoogbouw tegengehouden in Puerto del Carmen en blijft het authentieke karakter enigszins behouden. Door de vele witte laagbouw complexen op het eiland wordt Lanzarote ook wel het witte eiland genoemd.

 

Puerto del Carmen heeft drie grote zandstranden en een levendige boulevard met winkeltjes, terrasjes, restaurants en barretjes. Natuurlijk kun je op het strand verschillende watersporten beoefenen. Deze badplaats is ook zeer geschikt voor kinderen aangezien de stranden geleidelijk in zee aflopen.