JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.be.
Siam Park: Here we come!

Siam Park: Here we come!

Auteur: Pascal Gepubliceerd op: 27-02-2023

 

Vakantiegangers op Tenerife. Juist in voor een adrenalinekick of meer behoefte aan ontspanning? Siam Park in Costa Adeje heeft het allemaal. Met maar liefst 7 wereldrecords op haar naam is dit het grootste en leukste waterpark van Europa. Dit mag je niet missen! Wandel door de tempel en vindt hier de meest aparte en spectaculaire glijbanen in verschillende stijlen. Ben jij klaar voor een ritje door de Thaise sferen?

Dit waterpark is geliefd bij iedereen. Jong, oud, klein of groot, iedereen kan er genieten van een dag vol waterpret. Siam Park heeft je namelijk van alles te bieden. Benieuwd? Lees dan maar even verder. Even een leuk weetje tussendoor: het waterpark heeft een grootte van ruim 26 voetbalvelden; er is dus meer dan genoeg te beleven.

Siam Park voor de echte waaghalzen

Tower of Power

Wanneer je aan het Siam Park denkt, denk je aan de Tower of Power. De glijbaan die bekend staat over de hele wereld. Als je van actie houdt, mag deze zeker niet ontbreken bij je bezoek aan het Siam Park. Met een snelheid tot 80 km/u raas je over de 28 meter lange waterglijbaan naar beneden, waarbij je tussendoor nog even gedag zegt tegen alle haaien en roggen in het aquarium waar je doorheen glijdt. Kortom, een ervaring om nooit te vergeten.

Volcano

Met zijn vieren het avontuur aangaan in de Volcano? In deze magnifieke glijbaan, glijd je allereerst met hoge snelheid de vulkaan in waar een mooie laserlichtshow op je staat te wachten. Vervolgens wordt je het diepste puntje van de vulkaan ingetrokken, waarna het licht je tegemoet komt en het niet lang meer duurt voordat je in een vol bad magma (het zwembad) plonst.

Singha

Snelheidsduivels opgelet! Momenteel is dit de nieuwste attractie in het Siam Park. Met een snelheid tot 18 m/s, supersnelle bochten en 14 richtingsveranderingen is dit een zeer unieke waterglijbaan. Daarnaast is deze snelheid nooit eerder gemeten in een waterpark. Zeker de moeite waard om een keer van af te gaan.

Bovenaanzicht van het Siam Park

Hoteltip: Allsun Los Hibiscos****

Siam Park voor de kids

Naga Racer

De Naga Racer is ideaal om met de kinderen vanaf te gaan. Het is een 6-baans glijbaan, dus genoeg plek voor iedereen om zelfs wat vriendjes mee te nemen. Op een matje glijd je over 2 hobbels naar beneden. Wie is er het eerst? Of misschien nog wel belangrijker: wie komt het verst?

The Lost City

Ongestoord genieten, terwijl de kids de tijd van hun leven hebben in The Lost City. Zelfs voor de allerkleinsten is er waterpret aanwezig. Ze hebben hun eigen kindergedeelte waar ze lekker los kunnen gaan. The Lost City bestaat uit meerdere glijbanen, bruggen en watervallen. Er is dus geen moment tijd voor hen om zich te vervelen.

Bodhi Trail

Even iets anders dan alleen maar waterpret. Het Siam Park heeft ook de attractie Bodhi Trail. Terwijl de kids in de huid van Mowgli kruipen, zit jij met je camera klaar om wat vakantiekiekjes te maken, want zeg nou eens eerlijk: de spontaanste foto’s in beweging zijn eigenlijk wel het leukste. Het lijkt net of je een vakantie hebt gehad in de tropen. De kinderen kunnen het avontuur aangaan door het parcours over te gaan met bruggen, door torens en vele andere obstakels. Hier zullen ze dan zeker ook een tijdje mee bezig zijn.

Het kindergedeelte van het Siam Park

Hoteltip: Iberostar Las Dalias****

Siam Park voor ontspanning

Mai Thai River

Even uitrusten en genieten van een schitterend uitzicht op het park. De Mai Thai River is een tropische rivier die door heel het park stroomt. Vanuit hier heb je de beste uitzichten op de watervallen, de natuur en een must see: de adembenemende onderwaterwereld vol tropische vissen. Het enige wat jij hoeft te doen is neerploffen op een band en de rest gaat vanzelf. Zie jij jezelf al zitten?

Siam Beach èn The Wave Palace

Je bevindt je natuurlijk in een groot waterpark waar alles aanwezig is, maar dan ook echt alles. Zelfs het onwerkelijke, namelijk een strand. Dit strand heeft het witste en helderste natuurlijke zand van de Canarische Eilanden. Het is een heerlijke plek om te genieten van het geluid van de golven van The Wave Palace. De golven kunnen wel 3 meter hoog worden.

Champagne Club

Relaxen als een koninklijk koppel. In de Champagne Club word je ondergedompeld in alle luxe. Neem plaats op de Balinese bedden en kijk uit over een ongelofelijk droomuitzicht. Verder is er all inclusive service aanwezig en natuurlijk niet te ontbreken: een heerlijke fles champagne.

Mai Thai River in het Siam Park


Hoteltip: Iberostar Selection Sabila*****


Zoals je dus voorbij hebt zien komen, is er voor ieder wat wils. Het Siam Park kan nu zeker niet op je bucketlist ontbreken. Naar welke attractie kijk jij het meeste uit?