Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Griekenland ×
    • Kardamena ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Kardamena

Ga jij je welverdiende vakantie in Kardamena vieren? Deze gezellige havenstad is gelegen in de zuidkust op het Griekse eiland Kos. Tip! Huur een fiets en verken het prachtige eiland. Kos staat namelijk bekend als het fietseiland. Verder is er in Kardamena ook genoeg te beleven. De haven is de centrale plek van Kardamena, waaromheen je via smalle straatjes vol met bars, terrasjes en souvenirwinkeltjes rondstruint naar het centrum. In het centrum vind je ook de bijzondere Genesis tis Theotokou basiliek. Daarnaast kan je in deze stad helemaal tot rust komen aan één van de heerlijke stranden met diepblauw water. ‘s Avonds verandert Kardamena in een bruisend uitgaansgebied met vele bars en discotheken, waar je je kan vermaken tot in de late uurtjes! 

Lees meer

Populaire vakanties Kardamena

Kardamena: pittoresk dorpje met bruisend uitgaansleven

Kardamena is gebouwd in de oude stad Alasarna. Tot op de dag van vandaag herinneren ruïnes van onder andere een theater en de tempel van Apollo, je aan deze tijd. Rondom Kardamena vind je enkele prachtige stranden. Over het algemeen gaat het om zandstranden, maar sommige stranden hebben ook enkele rotsplaten. De meeste stranden lopen langzaam af in het water, waardoor het een ideale bestemming is voor gezinnen met jonge kinderen. Ook watersporten is erg populair en vergeet niet een kijkje te nemen onder water, met snorkel of duikuitrusting.
 

Het dorp zelf is een gezellige badplaats met diverse hotels, winkels, gezellige restaurants en leuke cafés waar het goed toeven is. Het centrum vind je rondom de leuke boulevard, die doorloopt tot aan de haven. Als je tijdens je vakantie ’s avonds nog genoeg puf over hebt kun je je in het bruisende nachtleven van Kardamena begeven. Onder jongeren is deze badplaats dan ook erg populair.

Het Griekse dorpje Kardamena bereiken

De plaats is slechts 7 kilometer verwijderd van het vliegveld van Kos. Indien je met de boot Kos bereikt dan kom je aan in de haven van Kos-stad. Met de bus of de taxi ben je dan binnen een half uur in Kardamena en kun je snel beginnen met genieten van je vakantie.