Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Griekenland ×
    • Kardamena ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Kardamena

Op zoek naar een goedkope vakantie Kardamena? Last minute Kardamena en all inclusive Kardamena vind je op Prijsvrij.be. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in Kardamena van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie Kardamena te vinden, vergelijk prijzen en bespaar vele euro’s op je vakantie! Kardamena is een badplaats in Griekenland en is gelegen aan de zuidkust van het eiland Kos.

Lees meer

Populaire vakanties Kardamena

Kardamena - Pittoresk dorpje met bruisend uitgaansleven

Kardamena is gebouwd op de oude stad Alasarna. Tot op de dag van vandaag herinneren ruïnes van onder andere een theater en de tempel van Apollo, je aan deze tijd. Rondom Kardamena vind je enkele prachtige stranden. Over het algemeen gaat het om zandstranden, maar sommige stranden hebben ook enkele rotsplaten. De meeste stranden lopen langzaam af in het water, waardoor het een ideale bestemming is voor gezinnen met jonge kinderen. ook watersporten is erg populair en vergeet niet een kijkje te nemen onder water, met snorkel of duikuitrusting.

 

Het dorp zelf is een gezellige badplaats met diverse hotels, winkels, gezellige restaurants en leuke cafés waar het goed toeven is. Het centrum vind je rondom de leuke bouelvard, die doorloopt tot aan de haven. Als je tijdens je vakantie ’s avonds nog genoeg puf over hebt kun je, je in het bruisende nachtleven van Kardamena begeven. Onder joingeren is deze badplaats dan ook erg populair.

 

De plaats is slechts 7 kilometer verwijderd van het vliegveld van Kos. Indien je met de boot Kos bereikt dan kom je aan in de haven van Kos-stad. Met de bus of de taxi ben je dan binnen een half uur in Kardamena en kun je snel beginnen met genieten van je vakantie.