Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Griekenland ×
    • Thassos ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Thassos is een Grieks eiland dat je onder de noordoostkust van het Griekse vasteland vindt. Dit pittoreske eilandje is de perfecte vakantiebestemming voor jou en jouw gezin, en omdat het een stuk kleinschaliger is dan de grotere bekende eilanden. Zelfs in het hoogseizoen is het hier relatief rustig. Het eiland heeft een oppervlakte van ongeveer 400 km² en is daarmee zo’n 6x kleiner dan Kreta. Wat je op Thassos het meest vindt? Prachtig groene natuur, parelwitte zandstranden, schitterend helder water en een lekkere kalme sfeer. Denk voor jouw volgende vakantie dus eens aan het wat minder bekende Thassos, en je geniet van een schitterende vakantiebestemming op slechts 4 uur vliegen vanuit Nederland.

Lees meer

Populaire vakanties Thassos

Kies jouw bestemming op Thassos

Ondanks dat Thassos een klein eilandje is, biedt het een enorme veelzijdigheid aan steden en dorpjes. Zo is Limenaria een wat grotere badplaats waar je voor een actievere vakantie op de juiste plek zit. Het pittoreske vissersdorpje Potos is de perfecte bestemming voor een rustige zonvakantie. Voor de mooiste stranden bezoek je Skala Potamias of Golden Beach, maar eigenlijk heeft het eiland alleen maar prachtige stranden te bieden. 

Op avontuur op Thassos

Naast schitterende natuur is er op Thassos ook een groot aanbod aan cultuur. Zo vind je in het oude deel van de hoofdstad, Thassos-Stad, verschillende ruïnes. Maar ook de dorpjes in het binnenland zijn zeker het bezoeken waard. Hier lijkt het alsof de tijd heeft stilgestaan en vind je prachtige historische plekjes. 

Thassos voor de allerkleinsten

Op Thassos zijn er allerlei typen accommodaties te vinden, en ook voor de allerkleinsten is er genoeg te beleven op dit Griekse eiland. Zo zijn er vaak aparte ondiepe kinderbaden en miniclubs bij de hotels en is er zelfs een dierenpark met herten en pauwen.
 

Ben je gek op Griekenland, maar wil je eens een andere vakantiebestemming dan de bekende eilanden? Dan is Thassos met al haar prachtige natuur en cultuur de perfecte bestemming voor jouw volgende zonvakantie.