Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Griekenland ×
    • Zakynthos ×
    • Agios Sostis ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Agios Sostis

Op zoek naar een goedkope vakantie Agios Sostis? Last minute Agios Sostis en all inclusive Agios Sostis vind je op Prijsvrij.be. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in Agios Sostis van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie Agios Sostis te vinden, vergelijk prijzen en bespaar veel euro’s op je vakantie! Agios Sostis is een badplaats in Griekenland en is gelegen in het zuiden van het eiland Zakynthos.

Lees meer

Populaire vakanties Agios Sostis

Agios Sostis - Familie vakantiebestemming

Agios Sostis ligt in het groene zuiden in de baai van Laganas, op ongeveer 8 km afstand van Zakynthos-Stad. Het is een knus dorpje met een strand en een haven, vooral gericht op families en echtparen. Vanuit de haven kun je als excursie leuke boottochten maken. Agios Sostis is ideaal als je de drukte van Laganas wilt ontlopen, maar toch op loopafstand van wat vertier wilt zitten. Agios Sostis staat bovendien vooral bekend om het gelijknamige eiland voor de kust. Hier kun je heerlijk zwemmen en er hangt een gezellige sfeer.

 

Agios Sostis ligt in een omgeving met vele olijfbomen. De boulevard is erg gezellig en heeft restaurantjes en bars. In het centrum vind je minimarkten, souvenir winkeltjes en meer bars en restaurants. Vanuit Agios Sostis wandel je gemakkelijk naar de grotere plaats Laganas. Een echte aanrader is een ander eilandje voor de kust van Agios Sostis, Marathonissie, ook wel bekend als het schildpadden eiland. Vanuit de jachthaven kun je een boottocht maken. In Agios Sostis kun je een auto huren waarmee je de mooie stranden in de omgeving kunt ontdekken.