Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Indonesie ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Indonesie

Het prachtige land Indonesië bestaat uit meer dan 14.000 verschillende eilanden, waarvan Java, Bali en Lombok het meest populair zijn als het gaat om vakanties. Dit land staat bekend om het heerlijke eten, de prachtige regenwouden, rijstvelden en de vulkanen. Ook is de cultuur er een om nooit te vergeten. Met honderden tempels zult u keer op keer met open mond staan. Vooral de zonsondergang bij Uluwatu op Bali is erg indrukwekkend. Ook de Tanah Lot tempel mag niet ontbreken. Vanaf België vliegt u in ongeveer 14 uur naar een van de eilanden. De beste tijd om naar Indonesië te reizen is tussen april en oktober. Hiermee vermijdt u de regenseizoenen en valt er dus optimaal van het prachtige weer te genieten!

Lees meer

Populaire vakanties Indonesie

Indonesië – De gordel van smaragd

Van eindeloze rijstvelden tot tropisch regenwoud: vakantie in Indonesië is volop genieten van schitterende natuur. Niet alleen voor het adembenemende en diverse landschap is Indonesië de moeite waard. Ook voor een cultuurreis of duikvakantie is Indonesië een droombestemming. Ga op excursie langs torenhoge vulkanen of kom tot rust op een van de vele zonovergoten palmstranden. Van de duizenden eilanden met een unieke flora en fauna zijn Sumatra, Bali, Lombok en Java met hoofdstad Jakarta de bekendste. In deze wereldstad hoef je je geen moment te vervelen. Bezoek musea of ga winkelen in een van de moderne malls. Pittoreske huizen uit de 17e eeuw herinneren aan het verleden in deze bruisende metropool.

 

Net zoals de bevolking is de Indonesische keuken zeer gevarieerd en is deze diversiteit te proeven in vele tongstrelende gerechten. Verwen jezelf met smakelijke rijstschotels, geurige soepen en allerlei soorten satés. Reizen door Indonesië is een ontdekkingstocht die alle zintuigen prikkelt.