Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Israel ×
    • Middellandse Zeekust ×
    • Netanya ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:
078 484 770(lokaal tarief)

In het westen van Israel, direct aan de Middellandse Zeekust, ligt de grote havenstad Netanya. Het is een gezellige, jonge stad en is erg geliefd om haar uitgestrekte stranden en de vele zonuren, maar ook om de diamantindustrie. Netanya heeft naast kristalhelder water met hoge kliffen en wuivende palmbomen ook hoge wolkenkrabbers en nog veel meer bezienswaardigheden die je kunt bewonderen tijdens je vakantie. Om je een idee te geven: een rit naar Tel Aviv duurt slechts 30 minuten en een rit naar Jeruzalem 90 minuten. Dus ben je een liefhebber van zon, zee en strand, maar ook van eeuwenoude bouwwerken en kleurrijke cultuur? Dan kun je je hart ophalen in Netanya!

Lees meer

Populaire vakanties Netanya

Bezoek de leukste markt van Israël

Op de kleurrijke bloemenmarkt vind je ontelbare, heerlijk geurende bloemen. Je kunt hier mooie selfies en kleurrijke foto’s maken. Netanya heeft ook een hele leuke markt met kleding, sieraden, groente, fruit en olijven en wordt als een van de leukste markten van Israël gezien. Heerlijk om hier overheen te struinen, toch? Zo kom je ook nog eens op een leuke manier in contact met de locals. De mensen zijn hier bijzonder vriendelijk en gastvrij.

De prachtige stranden van Netanya

Wanneer je langs één van de prachtige stranden wandelt, zullen de enorme, rotsachtige kliffen van de stad je meteen opvallen. De bekendste stranden van Netanya zijn Poleg Beach en Sironit Beach. Als je de lange boulevard uitwandelt, kom je bij het bekende Plein van de Onafhankelijkheid, dit is vlakbij het strand gelegen en hier vind je vele leuke cafeetjes en restaurants. Je kunt hier heerlijk gaan zitten om iets lekkers te eten en drinken.

Een vakantie vol actie in Netanya

Mag het tijdens je vakantie in Israël wel wat spannender dan alleen zwemmen in de Middellandse Zee? Huur dan op het strand een surfplank en trotseer de hoge golven. Wist je trouwens al dat je hier ook heel goed kunt kitesurfen?

Verbazingwekkende belevenis vanuit Netanya

Drijf in het zoute water van de Dode Zee: het water bestaat hier namelijk voor ongeveer 30% uit zout en is daarmee 10x zouter als normaal zeewater. Het gaat als volgt; bij de oever smeer je je in met mineraalrijke, therapeutische Dode Zee modder. Je stapt in het zoute water en dan voel je dus zelf hoe het is om gewichtloos te dobberen in een uniek landschap. Dit is zo’n bijzondere ervaring, dit moet je absoluut gaan doen!

Netanya by night

Ook ’s avonds is de sfeer in de stad erg gezellig. Er zijn veel uitgaansgelegenheden waar je kunt kennismaken met het bruisende nachtleven van Israël. Houd je van evenementen en feesten op het strand of in de stad? Dan zal je hier maximaal van genieten tijdens je vakantie in Israël!