Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Italie ×
    • Sicilie ×
    • Giardini Naxos ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Giardini Naxos

Op zoek naar een goedkope vakantie Giardini Naxos? Last minute Giardini Naxos en all inclusive Giardini Naxos vind je op Prijsvrij.be. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in Giardini Naxos van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie Giardini Naxos te vinden, vergelijk prijzen en bespaar veel euro’s op je vakantie! Giardini Naxos is een gezellige badplaats in Italie en is gelegen aan de oostkust van het eiland Sicilie.

Lees meer

Populaire vakanties Giardini Naxos

Giardini Naxos - Leuke badplaats met uitzicht op de Etna

De geschiedenis van Giardini Naxos gaat ver terug, het is zelfs de eerste Griekse nederzetting op Sicilië. De kustplaats, gelegen in één van de mooiste baaien van het eiland, heeft een erg lang en breed zandstrand en ligt op een steenworp afstand van het hoger gelegen Taormina. Naast de kleine haven bestaat het stadje uit een knusse verzameling van hotels, gezellige restaurantjes, bars en leuke winkeltjes die zich in de omgeving van het strand bevinden. Ben je een liefhebber van pizza, dan moet je bij het Lungomare strand zijn. Hier vind je namelijk een rijke verzameling pizzeria's.

 

Op sportief gebied zit je in Giardini Naxos ook goed want op het Recanati strand zijn door de wat hogere golven tal van watersporten mogelijk. Giardini Naxos is ook een perfecte uitvalsbasis voor het maken van excursies.