JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.be.
De mooiste stranden van Montenegro » Prijsvrij Vakanties

Stranden die je moet bezoeken in Montenegro!

Auteur: Trix  Gepubliceerd op: 16-12-2021

Denk je aan een strandvakantie, dan kom je al gauw uit bij Spanje, Frankrijk of Italië. Alle drie hele fijne vakantiebestemmingen, maar misschien vind je het leuk een keer een andere omgeving te verkennen. Daarom willen wij je in deze blog kennis laten maken met Montenegro! Montewatte? Montenegro, gelegen tussen Kroatië en Albanië en tegenover de oostkust van Italië. Klinkt goed? Is het ook! En wist je dat je in Montenegro op héél veel verschillende strandjes kunt vertoeven? Nu klinkt het nog beter hè? Om jou op weg te helpen waar in Montenegro je deze strandjes vindt hebben wij een hele zware week gehad om uit te zoeken welke stranden je moet bezoeken. We beginnen goed en gelijk met de mooiste.

Becici Beach in Becici

Dat dit het mooiste strand van Montenegro is, is niet alleen door ons bevonden maar ook door de prijs voor ‘mooiste strand van Europa’ die het al in 1935 won! Tegenwoordig is dit nog steeds zo. Het strand is zo’n 2 kilometer lang met daarmee genoeg plek om te zonnen en zwemmen, zonder dat je op elkaar geplakt zit. Het water is er kalm dus ook de kleintjes spelen hier zorgeloos in het ondiepe water. En is het tijd voor wat lekkers? Het strand bevindt zich pal naast de boulevard van Becici waar je genoeg terrasjes en restaurantjes vindt.

Hoteltip: Iberostar Bellevue****


Uitzicht over Becici Beach

Mogren Beach in Budva

Wat is er beter dan een strand? Twee stranden! Wanneer je naar Mogren Beach gaat kun je namelijk kiezen uit twee stranden, die door een tunnel met elkaar verbonden zijn. Je loopt hier vanaf de oude stad van Budva al in een paar minuten naartoe, waardoor je ook een perfecte combinatie tussen stad en strand kunt maken.

Hoteltip: Iberostar Slavija*****


Mogren Beach, Montenegro

Jaz Beach in Budva

Hou je wel van een gezellig deuntje tijdens een dagje strand? Dan is Jaz Beach jouw place to be! Je vindt dit strand tussen Tivat en Budva en het beschikt over een groot grasveld waar vaak concerten worden gegeven. En dacht je dat dit alleen voor de lokale volkszangers is weggelegd? The Rolling Stones, Lenny Kravitz en zelfs Madonna hebben hier al de mooiste shows weggegeven. Extra tip: dit strand is verdeeld in twee delen, een groot deel voor iedereen en een kleiner deel voor nudisten. Kies jouw positie op het strand dus wijselijk…


Jaz Beach, Montenegro


Ha, voor iedereen die dacht dat alleen het Middellandse Zeegebied over mooie stranden beschikt: mooi niet! Nu je weet welke stranden je moet bezoeken tijdens jouw vakantie in Montenegro is het alleen nog maar een kwestie jouw keuze te maken uit de heerlijke accommodaties. Jouw bedje aan één van deze stranden wacht op je.