Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Portugal ×
    • Algarve ×
    • Lagos ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Op zoek naar een goedkope vakantie Lagos? Last minute Lagos en all inclusive Lagos vind je op Prijsvrij.be. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in Lagos van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie Lagos te vinden, vergelijk prijzen en bespaar veel euro’s op je vakantie! Lagos is een badplaats in Portugal en is gelegen in de mooie regio Algarve.

Lees meer

Populaire vakanties Lagos

Lagos - Prachtige badplaats met rijk verleden

Lagos wordt beschouwd als één van de mooiste dorpjes van Portugal en heeft een rijk verleden. Lange tijd was het onderdeel van de Moorse beschaving, totdat het in de 13e eeuw werd heroverd door de Portugese koning Alfons II. Later werd Lagos het centrum en startpunt voor de Portugese ontdekkingsreizigers.

 

Het heeft een levendig en sfeervol centrum met vele kerkjes, hotels, pleintjes, appartementencomplexen en een camping. De stad is op heuvels gebouwd en kijkt via de boulevard met palmen uit over de baai en op de vissers- en de jachthaven. De binnenstad heeft nog steeds het originele stratenpatroon, de historische gebouwen en de 800 jaar oude stadsmuren. Het stadje heeft zijn kleinschaligheid en ontspannen atmosfeer behouden. De vele gezellige terrasjes, restaurantjes en kleine winkeltjes zijn op een natuurlijke manier ingepast. De vriendelijke bewoners maken het plaatje compleet. Zij geven Lagos die heel speciale en relaxte uitstraling.

Stranden van Lagos

Nabij het historische centrum van Lagos vind je Praia de Batata. Dit is het dichtsbijzijnde strand en het ligt beschut tussen de rotsen en steile kliffen. Doordat er vrijwel geen golven zijn, is dit een ideaal strand voor gezinnen met jonge kinderen. Ten oosten van Lagos loopt het mooie en brede zanstrand Meia Praia. Deze plek is ideaal voor watersporters en is bereikbaar via diverse voetpaden die door de zandduinen lopen. Verder kun je nog naar het populaire en prachtige Praia Dona Ana of een van de overige kleine baaitjes tussen de mooie rotsformaties.