Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Portugal ×
    • Algarve ×
    • Monte gordo ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Monte gordo

Op zoek naar een goedkope vakantie Monte Gordo? Last minute Monte Gordo en all inclusive Monte Gordo vind je op Prijsvrij.be. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in Monte Gordo van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie Monte Gordo te vinden, vergelijk prijzen en bespaar vele euro’s op je vakantie! Monte Gordo ligt in de Algarve in het prachtige Portugal!

Lees meer

Populaire vakanties Monte gordo

Monte Gordo – Authentiek Portugees centrum

Monte Gordo is een badplaats in Portugal gelegen op enkele kilometers van de Spaanse grens. Het heeft een sfeervol centrum met typisch Portugese winkelstraatjes. Je vindt er om het centrale plein vele terrasjes, restaurants, cafeetjes en uitgaansgelegenheden maar ook op de boulevard is het altijd gezellig druk. Voor de plaats ligt een breed zandstrand met diverse watersportmogelijkheden.

 

Voorheen was Monte Gordo een vissersdorpje. Dit zie je nog steeds terug in het authentieke centrum. Je kunt overal genieten van heerlijke verse vis en er hangt een ontspannen sfeer. Ben jij meer een natuurliefhebber, dan is het vogelreservaat tussen Monte Gordo en Castro Marim zeker een aanrader. Hier vind je verschillende bijzondere vogels waaronder flamingo's!

Stranden van Monte Gordo

Het strand bij Praia de Manta Rota ligt 10 kilometer lang langs de kust van de oostelijke Algarve en begint 200 meter vanaf het dorp Manta Rota. Het strand is opmerkelijk schoon en heeft een speeltuin. Het is ideaal voor een lange, ongehaaste wandeling, joggen en families.

 

Het tweede mooie strand is Praia Verde, lokaal bekend als het "Groene Strand" door het grote pijnbomenbos grenzend aan de zandduinen. Praia Verde, dat kilometers lang uitstrekt in westelijke richting vanaf Monte Gordo, is een van de mooiste stranden van de Algarve. Het is een veilig strand voor families en heeft vele parkeerplaatsen.

 

Als laatste is er Praia de Monte Gordo, het strand dat aan de zee ligt aan kant van Monte Gordo is het meest oostelijk gelegen strand in de Algarve waar men veilig kan zwemmen. De boulevard bij Monte Gordo biedt een grote keuze aan restaurants, kroegen en andere faciliteiten. Er zijn genoeg parkeerplaatsen.