JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.be.
Bezienswaardigheden & hotspots van Benidorm » Prijsvrij.be

Het altijd heerlijke Benidorm! Bezienswaardigheden & hotspots voor een vakantie

Auteur: Trix  Gepubliceerd op: 06-10-2021

Als je eerlijk antwoord geeft op de vraag: ‘Waar denk je aan als je aan Benidorm denkt?’ dan is de kans groot dat je het associeert met ouderen die er de koude Vlaamse winter ontwijken. Een ander antwoord dat hier vaak voorkomt is dat het een perfecte bestemming is voor jongeren die lekker willen feesten. Het klopt helemaal, maar dit is lang niet alles wat Benidorm te bieden heeft. Deze badplaats in Spanje aan de Costa Blanca beschikt namelijk over veel bezienswaardigheden en highlights die je met talloze uitjes kunt bewonderen. Dus lees lekker verder en laat je overtuigen van de bezienswaardigheden & hotspots voor een vakantie in het altijd heerlijke Benidorm!

De natuur in op een hippe e-bike

E-bikes zijn allang niet meer alleen voor ouderen, deze snelle fietsen zijn ook onder jongeren heel populair. In Benidorm kun je deze hippe e-bikes huren en zo leuke uitstapjes maken in de omgeving. Een echte tip is om naar Helada Nature Park te gaan. Dit is een ruig natuurgebied en privé eigendom, maar opengesteld voor natuurliefhebbers zoals wij. Rij vanaf de boulevard richting het noorden en de weg wijst zich vanzelf. Boven op de berg kijk je uit op de kust en kun je met een beetje geluk de dolfijnen zien zwemmen!


Helada Nature Park

Wijn proeven in schitterende wijnvelden

Een ander leuk uitstapje dat je wellicht ook niet had verwacht is een wijnproeverij in Benidorm. Dit kan bijvoorbeeld heel goed in de wijngaard Enrique Mendoza, dat je iets buiten Benidorm vindt. Hier kun je een rondleiding door de wijnvelden krijgen en natuurlijk deze heerlijke wijnen proeven. Met een uitgebreide en interessante uitleg is de kans groot dat je geen genoeg kunt krijgen van deze lekkere wijnen.

Pak uit met een helikoptervlucht

Hou je wel van een beetje luxe en combineer je dit graag met een waanzinnig uitzicht op de omgeving van Benidorm? Pak dan uit met een helikoptervlucht. Het klinkt misschien een beetje decadent, maar het is echt een absolute highlight van je vakantie. Naast een schitterend uitzicht leer je van de enthousiaste piloot ook leuke weetjes over Benidorm en hoe het is ontstaan. Kortom: een ervaring om nooit te vergeten.


Benidorm vanuit de lucht


Hebben wij je ervan weten te overtuigen dat Benidorm over supermooie bezienswaardigheden en hotspots beschikt? Yes, dan is het nu tijd om een heerlijke accommodatie te kiezen die jouw lekkere vakantie helemaal afmaakt. En welk jaargetijde het ook is: het is altijd weer voor een vakantie in Benidorm!