Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Spanje ×
    • Costa brava ×
    • Blanes ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Op zoek naar een goedkope vakantie Blanes? Last minute Blanes en all inclusive Blanes vind je op Prijsvrij.be. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in Blanes van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie Blanes te vinden, vergelijk prijzen en bespaar vele euro’s op je vakantie! De bekende badplaats Blanes is gelegen in Spanje aan de Costa Brava.

Lees meer

Populaire vakanties Blanes

Blanes - Mooi zandstrand en bruisend uitgaansleven

Op nog geen halfuurtje van Barcelona ligt de toeristische trekpleister Blanes. Deze badplaats ligt tussen Lloret de Mar en Calella. Het is al jarenlang een absolute topper voor de zomer. En dat is niet verwonderlijk! Blanes bestaat uit 2 gedeeltes; een oud centrum met tal van leuke winkeltjes, gezellige terrassen, restaurants en prachtige Botanische tuinen en het nieuwe gedeelte Els Pins en Los Pinos, waar zich de campings en alle uitgaansgelegenheden bevinden. Een grote rots in de zee scheidt het oude en het nieuwe centrum.

 

Langs de hele kustlijn tref je een prachtig onderhouden mooi zandstrand en een azuurblauwe zee, waar je diverse watersporten kunt beoefenen.