Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Spanje ×
    • Costa Brava ×
    • Lloret De Mar ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Lloret De Mar

De bruisende badplaats Lloret de Mar is gelegen aan de zonnige Costa Brava van Spanje. Het is één van de meest populaire kustplaatsen in deze streek en vanwege het grote aanbod aan uitgaansgelegenheden is het voornamelijk in trek bij jongeren. Van gezellige barretjes met Hollandse muziek tot grote clubs met bekende dj’s. Een ding is zeker: je kunt hier doorgaan tot in de vroege uurtjes! Daarnaast beschikt Lloret de Mar ook over een aantal mooie, grote zandstranden waar je heerlijk kunt genieten van de Spaanse zon. Vanuit deze badplaats bezoek je ook gemakkelijk naastgelegen kustplaatsen voor een leuke dagtrip aan de Costa Brava. Bekijk ons ruime aanbod en vind vandaag nog een vakantie Lloret de Mar die bij jou past!

Lees meer

Populaire vakanties Lloret De Mar

Uitgaan in Lloret de Mar

Lloret de Mar is een levendige badplaats in Catalonië, Spanje. Het is één van de meest toeristische badplaatsen van de Costa Brava en van de Spaanse kusten als geheel, al valt het aantal bezoekers in het niet bij zuidelijker gelegen plaatsen als Benidorm of Torremolinos. Lloret de Mar staat bekend als één van de grootste toeristische trekpleisters van Spanje voor jongeren. In de zomermaanden trekken jongeren uit voornamelijk Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk massaal naar Lloret de Mar en nabijgelegen badplaatsen als Blanes en Calella om te feesten. Je vindt hier dan ook een groot aantal clubs, discotheken, bars en casino’s die tot in de vroege uurtjes open zijn.

Activiteiten in Lloret de Mar - wat te doen?

Lloret de Mar heeft een aantal mooie grote stranden die worden omringd door de palmenpromede 'Passeig del Mar' en daarmee de afscheiding geven naar de oude dorpskern. Ben je toch op zoek naar wat cultuur, dan kun je een bezoekje brengen aan het op de rotsen gelegen kasteel Sant Joan. Tot slot zijn er vele watersporten die je kunt beoefen in Lloret de Mar. Hier hoef je je dus zeker niet te vervelen!

Weer in Lloret de Mar

Lloret de Mar heeft vanwege haar ligging in Spanje een mediterraan klimaat met warme zomers en milde winters. In de zomer lopen de temperaturen op tot zo'n lekkere 30 graden in augustus! De heerlijke temperaturen lenen zich dus perfect voor een strandvakantie aan de Costa Brava. Wanneer ga jij boeken?