Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Spanje ×
    • Costa Del Sol ×
    • Benalmadena ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:
078 484 770(lokaal tarief)

Vakantie Benalmadena

Op zoek naar een goedkope vakantie Benalmádena? Last minute Benalmádena en all inclusive Benalmádena vind je op Prijsvrij.be. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in Benalmádena van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie Benalmádena te vinden, vergelijk prijzen en bespaar veel euro’s op je vakantie! Benalmádena is een badplaats aan de Costa Del Sol in Spanje en is vooral bekend vanwege de mooie jachthaven Puerto Marina.

Lees meer

Populaire vakanties Benalmadena

Benalmádena - Ontspanning op een prachtig strand

Tussen Torremolinos en Fuengirola ligt het witte dorp Benalmádena. Dit is een uitgestrekte, toeristische badplaats met goede stranden, veel terrassen, leuke winkels en een prachtige jachthaven. Hier bevinden zich bovendien veel restaurants en discotheken. Het oorspronkelijke deel 'Benalmádena Pueblo' is een klein en typisch Spaans dorpje dat circa 2 kilometer landinwaarts is gelegen en waar je talrijke smalle autovrije straatjes met witte Andalusische huisjes aantreft.

Jachthaven Puerto Marina

De charmante jachthaven van Benalmádena staat erg hoog aangeschreven en behoort zelfs tot de besten van Europa. Vanzelfsprekend zul je hier dan ook de meeste luxueuze jachten zien liggen. Zelfs als je geen bootliefhebber bent is een bezoek aan de jachthaven de moeite waard, de sfeervolle straatjes met winkeltjes, bars en restaurants zijn met name in de avond erg gezellig.

Cultuur in Benalmádena

De stad heeft een lange geschiedenis. Daarom zijn er veel verschillende mooie gebouwen te vinden in en om de stad die je zeker niet mag overslaan. Neem een kijkje bij het sprookjesachtige Castillo de Colomares kasteel wat geheel geweid is aan de ontdekkingsreiziger Christoffer Columbus.

Omgeving van Benalmádena

In de omgeving van Benalmádena is genoeg te doen. Bezoek pretpark Tivoli World of ontdek de onderwater wereld in Sealife Benalmádena. Mocht je een dagje weg willen, dan is Málaga zeker de moeite waard, bezoek er een museum of ga lekker winkelen in deze grote stad. De stad ligt op slechts 19 kilometer en is goed bereikbaar.