Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Spanje ×
    • Ibiza ×
    • Santa Eulalia ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Santa Eulalia

Op zoek naar een goedkope vakantie Santa Eulalia? Last minute Santa Eulalia en all inclusive Santa Eulalia vind je op Prijsvrij.be. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in Santa Eulalia van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie Santa Eulalia te vinden, vergelijk prijzen en bespaar veel euro’s op je vakantie! Santa Eulalia is een mooi stadje in Spanje aan de oostkust van het eiland Ibiza.

Lees meer

Populaire vakanties Santa Eulalia

Santa Eulalia - Voor een rustige familievakantie

Santa Eulária des Riu of Santa Eulalia del Rio wordt doorkruist door de enige rivier van het eiland. Het is qua inwoneraantal de op twee na grootste plaats in Ibiza. In de omgeving van dit vakantieoord vind je twee hippiemarkten die grote aantallen toeristen en inwoners trekt: Punta Arabi, welke zich in Es Canar bevindt, vindt elke woensdag de hele dag plaats van April tot Oktober. De tweede markt is Las Dalias dichtbij Sant Carles, welke elke zaterdag geopend is gedurende het hele jaar. Deze markt is zelfs ’s avonds open op maandag van Juni tot September. Hierdoor krijg je als vakantieganger de kans om deze markten in Santa Eulária des Riu te bezoeken gedurende de zomermaanden.

 

Er zijn vele hotels en appartementen te vinden in het stadje, zodat er voor iedereen een passende accommodatie te vinden is. Het stadje staat, net zoals de rest van Ibiza, bekend om de mooie zee en strand, echter ontbreekt hier het levendige uitgaansleven. Daarom is een verblijf in Santa Eulalia met name geschikt voor gezinnen met kinderen en vakantiegangers die op zoek zijn naar en rustigere vakantie op Ibiza. Er is echter een gezellige wandelboulevard met palmbomen en er zijn genoeg bars en restaurants te vinden om heerlijk te dineren of bij te komen van een lange stranddag. Kortom, Santa Eulária des Riu is een ideale vakantiebestemming voor de strandliefhebber, maar ook de cultuurliefhebber komt hier aan zijn trekken.