Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Spanje ×
    • Ibiza ×
    • Santa Eulalia ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:
078 484 770(lokaal tarief)

Vakantie Santa Eulalia

Op zoek naar een goedkope vakantie Santa Eulalia? Santa Eulalia is een prachtige kustplaats in het oosten van Ibiza. Het plaatsje is makkelijk bereikbaar vanaf de grotere badplaatsen in Ibiza. Ook is het slechts 20 minuten rijden vanaf het vliegveld van Ibiza. Vergeleken met het feest imago van de rest van het eiland is Santa Eulalia een relatief rustige plaats. Je zult hier geen grote clubs of discotheken vinden, maar juist sfeervolle straatjes, een mooie boulevard en restaurants die hoog staan aangeschreven! Dus wil je de authentieke sfeer van Ibiza proeven? Dan raden we een vakantie naar Santa Eulalia zeker aan. Bekijk hieronder het complete aanbod van de vele hotels en appartementen.

Lees meer

Populaire vakanties Santa Eulalia

Santa Eulalia - Voor een rustige familievakantie

Santa Eulária des Riu of Santa Eulalia del Rio wordt doorkruist door de enige rivier van het eiland. Het is qua inwoneraantal de op twee na grootste plaats in Ibiza. In de omgeving van dit vakantieoord vind je twee hippiemarkten die grote aantallen toeristen en inwoners trekt: Punta Arabi, welke zich in Es Canar bevindt, vindt elke woensdag de hele dag plaats van April tot Oktober. De tweede markt is Las Dalias dichtbij Sant Carles, welke elke zaterdag geopend is gedurende het hele jaar. Deze markt is zelfs ’s avonds open op maandag van Juni tot September. Hierdoor krijg je als vakantieganger de kans om deze markten in Santa Eulária des Riu te bezoeken gedurende de zomermaanden. 

Verken de prachtige omgeving

Er zijn vele hotels en appartementen te vinden in het stadje, zodat er voor iedereen een passende accommodatie te vinden is. Het stadje staat, net zoals de rest van Ibiza, bekend om de mooie zee en strand, echter ontbreekt hier het levendige uitgaansleven. Daarom is een verblijf in Santa Eulalia met name geschikt voor gezinnen met kinderen en vakantiegangers die op zoek zijn naar en rustigere vakantie op Ibiza. Er is daarentegen wel een gezellige wandelboulevard met palmbomen en er zijn genoeg bars en restaurants te vinden om heerlijk te dineren of bij te komen van een lange stranddag. Genoeg te doen dus!

Vakantie Santa Eulalia boeken

Kortom, Santa Eulária des Riu is een ideale vakantiebestemming voor de strandliefhebber, maar ook de cultuurliefhebber komt hier aan zijn trekken.