Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Spanje ×
    • Ibiza ×
    • Santa Eulalia ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Santa Eulalia

Santa Eulalia is de perfecte plek voor een ontspannen vakantie op Ibiza. Dacht jij dat Ibiza alleen geschikt was om te feesten? Dan heb je het mis... Santa Eulalia is een gemoedelijk plaatsje aan de oostkust van Ibiza en is erg geliefd bij rustzoekers en gezinnen met kinderen. Het ligt op slechts 20 minuten rijden vanaf het vliegveld. Je zult er geen grote clubs of discotheken vinden, maar juist sfeervolle straatjes, een mooie boulevard en restaurants die hoog staan aangeschreven. Wil jij de authentieke sfeer van Ibiza proeven? Dan raden we een vakantie naar Santa Eulalia zeker aan. Bekijk hieronder het complete aanbod aan vakanties naar Santa Eulalia en ontdek de andere kant van Ibiza!

Lees meer

Populaire vakanties Santa Eulalia

Wat te doen in Santa Eulalia?

Santa Eulalia is de perfecte plek voor rustzoekers, natuurliefhebbers en gezinnen met kinderen. Op de brede zandstranden kan je heerlijk genieten van de warme zonnestralen. En de kinderen kunnen hier ook lekker hun gang gaan. Zo kunnen ze gemakkelijk een potje voetballen of een reusachtig zandkasteel bouwen. 

Er zijn geen grote discotheken en clubs in Santa Eulalia. Maar dat betekent niet, dat er niets te beleven is. Zo kan je een wandeling maken over de boulevard en neerstrijken bij één van de gezellige restaurantjes. Dicht bij Santa Eulalia vind je de hippiemarkt 'Punta Arabi' en 'Las Dalias'. Hier kan je veel handgemaakte producten kopen waaronder mooie tassen, kleding en sieraden. De sfeer op zo'n markt is ook heel gezellig, dus een bezoek aan de hippiemarkt mag dan ook zeker niet ontbreken tijdens jouw vakantie in Santa Eulalia.  

Hotels en appartementen in Santa Eulalia

Net als de rest van Ibiza, staat Santa Eulalia ook bekend om haar mooie zee en het strand. Echter ontbreekt hier een uitgaansleven. Daarom is een verblijf in Santa Eulalia met name geschikt voor gezinnen met kinderen en vakantiegangers die op zoek zijn naar en rustige vakantie op Ibiza. Je vind er veel kindvriendelijke hotels en fijne appartementen. Voor iedereen is er een wel een geschikte accommodatie te vinden in Santa Eulalia. 

De beste deals naar Santa Eulalia 

Santa Eulalia is de ideale vakantieplek voor strandliefhebbers. Ontdek onze mooie hotels aan de kustlijn en geniet hier van een heerlijke tijd. Bij Prijsvrij Vakanties heb je de keuze uit vele accommodaties. Bekijk ze allemaal en laat je inspireren voor jouw vakantie in Santa Eulalia!