Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Spanje ×
    • Ibiza ×
    • Ibiza-stad ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Ibiza-stad

Op zoek naar een goedkope vakantie Ibiza-stad? Last minute Ibiza-stad en all inclusive Ibiza-stad vind je op Prijsvrij.be. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in Ibiza-stad van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie Ibiza-stad te vinden, vergelijk prijzen en bespaar vele euro’s op je vakantie! Ibiza is één van de meest populaire eilanden van Spanje en ideaal als vakantiebestemming!

Lees meer

Populaire vakanties Ibiza-stad

Ibiza-stad - geliefd bij iedereen

Eivissa is de hoofdstad van het eiland Ibiza maar wordt ook wel Ibiza-stad genoemd. Dit omdat Ibiza de Spaanse naam van het eiland is, en Eivissa de Catalaanse versie, wat de gesproken taal op het eiland is. Eivissa een prachtige stad die voor vele vakantiegangers de ideale vakantie kan bieden. Zowel feestgangers als cultuurliefhebbers zullen de ideale vakantie kunnen vinden in deze levendige stad.

Ontdek het oude centrum van Ibiza-stad

De hoofdstad van Ibiza heeft de talrijke herinneringen aan zijn verleden weten te behouden. De tegen een heuvel aan zee gebouwde stad werd 650 jaar voor Chr. gesticht door de Carthagers. De witte huisjes uit de volksbuurt Sa Penya, de vestingmuur uit de XVIe eeuw die D'Alt Vila omsluit en de kathedraal vormen de blikvangers van deze vrolijke havenplaats. De hoofdstad heeft een unieke architectuur, die erg interessant is om te bewonderen.

Flaneren door Ibiza-stad

Dichtbij de haven vind je de Paseo Vara de Rey, het levendige centrum van Ibiza, dat naar de haven leidt. 's Avonds is het gezellig druk in de smalle steegjes en leuke straatjes, en is er veel leven en animatie op straat. Je kunt er heerlijk van de avond en nacht genieten op de vele terrassen en in de bars. Hiermee is de stad ook zeker voor de feestganger een ideale plek om op vakantie te gaan. La Marina is één grote winkelstraat met shops, boetieks, kunstgalerijen, bars en restaurants. La Marina heeft ondanks dat niets van zijn charme verloren.