JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.be.
Gaafste rooftop bars van Madrid » Prijsvrij Vakanties

De gaafste rooftopbars van Madrid

Auteur: Trix  Gepubliceerd op: 19-10-2023


Zie jij jezelf al zitten op een rooftopbar in Madrid? Een verfrissend drankje in je hand, de zon die op je gezicht schijnt en dan dat uitzicht over de stad… Dat levert nog eens jaloersmakende foto’s op. Nu is Madrid al een van de leukste steden in Europa. En dat zie je helemaal als je vanaf een rooftopbar over de stad uitkijkt. Daarom hebben we de gaafste rooftopbars van Madrid voor je op een rij gezet.

La Terraze de Hotel Emperador: een rooftopbar aan de wereldberoemde Gran Via

Op de tiende verdieping van hotel Emperador**** Madrid vind je een van de gaafste rooftopbars van heel de stad. Het hotel ligt midden in het centrum aan de wereldberoemde Gran Via. Als je om je heen kijkt, zie je de prachtigste gebouwen uit de 19e en 20e eeuw. En in de verte spot je onder andere het Koninklijk Paleis en de kathedraal van Madrid. Hier voel je dat de stad leeft. Er is niet alleen een bar op het dakterras waar je de lekkerste drankjes en cocktails van Madrid kunt drinken, maar je kunt ook een verfrissende duik in het zwembad nemen. Voor hotelgasten is de toegang tot het dakterras gratis. Verblijf je ergens anders? Dan betaal je wel entree.Bar La Terraze de Hotel Emperador

Azotea del Círculo de Bellas Artes: bekijk de stad in 360 graden

In het centrum van Madrid vind je een van de meest iconische gebouwen van de stad: het Azotea del Círculo de Bellas Artes. Voor een paar euro pak je de lift naar het dakterras. Vanaf hier heb je een uitzicht van 360 graden over de stad. Het dakterras dat je boven op het gebouw vindt, is een van de meest bekende en gaafste rooftopbars van Madrid. Er zit een restaurant waar de lekkerste Spaanse hapjes en tapas worden geserveerd. Wil je hier wat eten? Dan doe je er goed aan om van tevoren te reserveren. Je kunt ook gewoon een drankje komen drinken.Wijn drinken bij Azotea del Círculo de Bellas Artes

Terrace Jardines de Sabatini: uitzicht op het Koninklijk Paleis

Een must see tijdens je verblijf in Madrid is het Koninklijk Paleis. Het gebouw is adembenemend mooi en misschien wel nog indrukwekkender om te zien vanaf het dakterras van Jardines de Sabatini. Op deze rooftopbar hangt een ontspannen sfeer en de prijzen voor tapas en drankjes zijn ook goed te doen. In de verte zie je de Monte el Pardo liggen, een bosgebied net buiten Madrid. Dit is een heerlijke rooftopbar voor als je even wilt bijkomen van de drukte van de stad.

Sky Moncloa: het terras van de ondergaande zon

Wat de bijnaam is van het dakterras op hotel Exe Moncloa****? Het terras van de ondergaande zon… Hoe mooi klinkt dat? Het uitzicht vanuit rooftopbar Sky Moncloa is dan ook net even iets anders vergeleken met dat vanaf de meeste rooftopbars in Madrid. Dit dakterras in Madrid ligt in het westen van de stad, vlak naast Parque del Oeste en Parque de La Bombilla. Je kijkt daarom vooral uit over een groen landschap waarachter de zon prachtig onder kan gaan. Overdag is het een rustig dakterras waar hotelgasten heerlijk in het zwembad kunnen dobberen. In de avond wordt rooftopbar Sky Moncloa omgetoverd tot een cocktailbar waar iedereen welkom is.


Rooftopbar Sky Moncloa


Kan je niet wachten om een drankje te drinken op een van deze gave rooftopbars in Madrid? Kijk dan in ons aanbod om onze hotels voor Madrid te bekijken. Tip: bij Hotel Emperador en Exe Moncloa kun je direct je verblijf via ons boeken.