Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Tanzania ×
    • Zanzibar ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Zanzibar staat vooral bekend om zijn tropische karakter. Het eiland heeft prachtige witte zandstranden en helderblauw water. Ideaal voor een heerlijke vakantie naar de zon! Je kunt op Zanzibar uitstekend duiken en snorkelen vanwege de vele kleurrijke koraalriffen. De uitgestrekte baaien worden omringd door palmbomen en mangrovebossen. De hoofdstad van Zanzibar is Stone Town. Tijdens een vakantie op Zanzibar kun je een aantal interessante bezienswaardigheden bezoeken. Zoals Zanzibar’s Stone Town, een fascinerende plaats om te wandelen. Je ziet hier veel invloeden terug van de handel in specerijen van vroeger. Je kunt op Zanzibar heerlijk tot rust komen!

Lees meer

Populaire vakanties Zanzibar

Zanzibar vakantie

Zanzibar heeft een tropisch klimaat en de temperaturen liggen het hele jaar rond de 25 tot 30 graden. Juli, augustus en september zijn de beste maanden om naar Zanzibar te reizen. Dan vermijd je de hoogste temperaturen en het regenseizoen. Het is dan een ideale tijd om heerlijk op vakantie te gaan. De prijzen op Zanzibar liggen ook stuk lager dan in Nederland. Dan kun je lekker vaker uiteten dan normaal! Vergeet niet om een reisstekker mee te nemen anders kun je je telefoon niet opladen. En geen foto's maken van dit prachtige eiland zou zonde zijn.

Duiken Zanzibar

In het noorden van Zanzibar is een speciale duikstek 'De Leven bank'. Hier moet je wel een ervaren duiker zijn als je gaat duiken. De sterke stroming wordt gebroken door deze bank. Je ziet er prachtige vissen en koraal. Natuurlijk zijn er ook genoeg andere plekken waar je kunt duiken zonder ervaring.

Strandbezoeken

Bij Zanzibar denk je de adembenemende tropische stranden. De stranden van Zanzibar zijn onvoorstelbaar mooi, het eiland beschikt over 25 grote stranden. De kustlijn van het eiland beschikt over talloze stranden met palmbomen en typische zeilbootjes. Je kunt op de stranden heerlijk luieren, zwemmen, duiken, cocktails drinken en lekker met je voetjes in het zand. En prachtige foto's maken!