Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Tanzania ×
    • Zanzibar ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Beeld je eens in... een parelwit zandstrand met helderblauw water, het geruis van de zee en een lekkere cocktail in je hand onder de brandende zon. Zie jij dit ook wel zitten? Boek dan snel je volgende zonvakantie naar het tropische eiland Zanzibar in Tanzania! Niet alleen zon- en strandliefhebbers komen hier aan hun trekken, het eiland is ook perfect voor duikers en snorkelaars vanwege de kleurrijke koralen en vissen. De uitgestrekte baaien worden omringd door mooie palmbomen en mangrovebossen. Even wat anders? Breng dan een bezoek aan de hoofdstad Stone Town. Je ziet hier veel invloeden terug van de handel in specerijen van vroeger. Één ding is zeker, ontspannen zul je zeker!

Lees meer

Populaire vakanties Zanzibar

Zanzibar vakantie

Zanzibar heeft een tropisch klimaat en de temperaturen liggen het hele jaar rond de 25 tot 30 graden. Juli, augustus en september zijn de beste maanden om naar Zanzibar te reizen. Dan vermijd je de hoogste temperaturen en het regenseizoen. Het is dan een ideale tijd om heerlijk op vakantie te gaan. De prijzen op Zanzibar liggen ook stuk lager dan in Nederland. Dus je kan lekker vaak uiteten! Vergeet niet om een reisstekker mee te nemen anders kun je je telefoon niet opladen. En geen foto's maken van dit prachtige eiland zou zonde zijn!

Duiken Zanzibar

Over het gehele eiland verspreid liggen er verschillende duikplekken. In het noorden van Zanzibar is een speciale duikstek de 'Leven Bank'. Om op deze plek te kunnen duiken moet je wel een ervaren duiker zijn vanwege de sterke stroming. Tijdens een duik kom je hier de mooiste vissen en koraalsoorten tegen, van scholen tonijnen, barracuda's en kingfish. Nog niet zo ervaren? Dan zijn er natuurlijk ook genoeg andere plekken waar je kunt duiken. Daarnaast zijn er ook vele duikscholen aanwezig waar je je duikbrevet kunt behalen.

Zon, zee & strand

Bij Zanzibar denk je aan adembenemende tropische stranden. De stranden zijn onvoorstelbaar mooi, het eiland beschikt over maar liefst 25 grote stranden. De kustlijn van het eiland beschikt over talloze stranden met palmbomen en typische zeilbootjes. Je kunt op de stranden heerlijk luieren, zwemmen, duiken, cocktails drinken en lekker met je voetjes in het zand zitten. En natuurlijk prachtige foto's maken!