Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Thailand ×
    • Phuket ×
    • Patong beach ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Patong beach

Op zoek naar een goedkope vakantie Patong Beach? Last minute Patong Beach en all inclusive Patong Beach vind je op Prijsvrij.be. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in Patong Beach van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie Patong Beach te vinden, vergelijk prijzen en bespaar veel euro’s op je vakantie! Patong Beach is één van de populairste regio's van Phuket in Thailand en is vaak genoemd als het bekendste strand van Phuket.

Lees meer

Populaire vakanties Patong beach

Patong Beach - bruisende stad in Phuket

Patong Beach heeft een gevarieerd aanbod aan activiteiten en heeft ook een bruisend nachtleven. Ben je op zoek naar gezellige bars, discotheken en ander vertier gedurende de avond, dan ben je in Patong Beach aan het juiste adres. Het nachtleven centreert zicht vooral rond Soi Bangla (Bangla Road), maar er zijn natuurlijk ook wat rustige gedeeltes te vinden in de stad.

Urenlang wandelen over het strand

Patong Beach heeft maar liefst 2,5 kilometer aan kustlijn en is met gemak het meest populaire gedeelte van Phuket. Aan deze kustlijn vind je veel verschillende hotels, restaurants, bars, clubs en andere activiteiten. Er is echt geen reden om je te vervelen in Patong Beach!

Shoppen in Patong Beach

Er is een groot aantal winkels in Patong Beach te vinden. Van vers markten en nachtmarkten tot aan het grootste winkelcentrum van Phuket waar je honderden souvenirs kunt kopen maar ook mode, elektrische apparaten en veel meer. Bezoek de Banzaan Vers markt of de Malin Plaza Patong.