Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Turkije ×
    • Turkse riviera ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Op zoek naar een goedkope vakantie Lara? Last minute Lara en all inclusive Lara vind je op Prijsvrij.be. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in Lara van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie Lara te vinden, vergelijk prijzen en bespaar vele euro’s op je vakantie! De badplaats Lara staat bekend om de meest luxe hotel van Turkije en is gelegen aan de Turkse Riviera.

Lees meer

Populaire vakanties Lara

Lara - Luxe badplaats met vijfsterrenhotels

Lara is een zeer populaire bestemming voor liefhebbers van luxe. Niet zo vreemd want de vele vijfsterrenresorts zijn er geweldig, ze beschikken over een zeer uitgebreide all inclusive formule en liggen stuk voor stuk aan één van de mooiste stranden van Turkije. Doordat het toerisme in Lara nog relatief nieuw is zie je dat de hoteleigenaren steeds meer uit de kast halen om de concurrentie te verbazen. Zo vind je hier diverse thematische hotels waarbij onder andere het bekende schip Titanic, het Russiche Kremlin en het Turkse Topkapi paleis zijn nagebouwd.

 

Wie de drukte van een grote Turkse badplaats wil opzoeken zit eigenlijk zo in het nabijgelegen Antalya. Kinderen hoeven zich niet te vervelen in Lara. Er is een speeltuin en een kinderkermis en er is ook een waterpretpark in de buurt.

 

Als je niet alleen maar op het strand en aan het zwembad wilt liggen is een uitstapje naar de Düden watervallen een echte aanrader. Deze watervallen liggen aan de Düden rivier, zo'n 10 kilometer ten noorden van Antalya bevindt zich een prachtige waterval in een mooi natuurpark. De bekendste waterval stort zich echter net buiten Lara van zo'n 40 meter hoogte naar beneden in de zee. Dit schouwspel kun je het beste aanschouwen vanaf een boot.