JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.nl.
Romantische hotels Valentijnsdag

Romantische hotels Valentijnsdag

Auteur: Esther  Gepubliceerd op: 04-02-2021

De dag van de onbekende liefde en de dag waar cupido je misschien wel een roos brengt van een anonieme aanbidder. Tegenwoordig is Valentijnsdag steeds vaker ook de dag voor geliefden! E n hoe verras je, je geliefde nou meer dan een romantische overnachting? Wij hebben onze meest romantische hotels voor Valentijnsdag voor je uitgelicht.

1. Sanadome Nijmegen

Het heerlijke wellness hotel Sanadome Nijmegen bied je een thermenlandschap van wel 25.000 m2. aan met o.a. een openlucht- en binnenzwembad, verschillende sauna’s, stoombaden en 20 wellness- en schoonheidssalons. Samen met jouw geliefde kan je hier heerlijk romantisch overnachten en weet je zeker dat je hem/haar zult verrassen!

2. Bilderberg Kasteel Vaalsbroek

Wie wil er nou niet overnachten op een landgoed? Gelegen in het schilderachtige Limburgse landschap spat de romantiek er in dit hotel vanaf. Vanaf het hotel beginnen meerdere wandel- en fietsroutes zodat je hier heerlijk kunt ontspannen. Wanneer jullie terug zijn, kunnen jullie jezelf trakteren op een heerlijk stuk Limburgse vlaai!

Bilderberg kasteel Vaalsbroek

3. Relais Oud Huis Amsterdam

De houten vloeren, de prachtige ramen met grandioos uitzicht op de eeuwenoude Spiegelrei, de kristallen luchters en de rijkelijk bewerkte houten plafonds maken van Martin's Relais Oud Huis Amsterdam een charme hotel ten top. Het is een karaktervol hotel waarvan iedere ruimte authenticiteit uitstraalt. Meer zullen we er niet over zeggen. Kijk zelf maar eens op de website.

4. Monasterium Poortackere

Een prachtig hotel gelegen in een oud klooster midden in het oude centrum van Gent. Het oude sfeertje zul je vanaf aankomst in het hotel gelijk proeven. Kamers met verschillende thema’s zoals Breedhuis, Huis van de Rector, Maagdenvleugel of Slot zorgen er voor dat het klooster in takt blijft.

Monasterium Poortackere

5. Hilton Astor Saint Honore

Oui, oui, Parijs is natuurlijk de stad van de liefde. Een nachtje (of 2) naar deze stad is natuurlijk de ultieme liefdes ode. Verblijf hierbij in hotel Astor Sain Honore, stijvol art-decostijl ingericht met een heerlijk groot terras waar je kan genieten van traditionele gerechten of natuurlijk een croissantje. Wie wordt hier niet verliefd?

6. Novotel Paris les Halles

Als modern en comfortabel viersterren hotel in Parijs, zal niets je ontbreken. Ook ontvang je een kleine attentie wanneer je hier op Valentijnsdag verblijft. In de prachtige binnenplaats geniet je van een hapje en een drankje. Binnen 10 minuten loop je naar de kathedraal van de Notre-Dame.


Wij hopen dat je met deze tips een super romantische Valentijnsdag kan bezorgen aan jouw geliefde. Voor meer sfeervolle hotels neem dan eens een kijkje bij ons uitgebreide aanbod van hotels.