JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.be.
Transfertijd Turkije » Transfer naar hotel » Prijsvrij Vakanties

Transfertijden Turkije

Je bent geland in Turkije! Nu vraag je je af: hoelang is het rijden naar mijn hotel? Na een lange vlucht is het vaak een stuk gemakkelijker reizen naar de plaats van bestemming met een transferbus. Voor veel reizigers is het belangrijk dat de transferservice van het vliegveld naar de accommodatie niet te lang duurt. Zo kun je zo lang mogelijk genieten van jouw vakantie! Om je op weg te helpen met de keuze van bestemming of plaats, hebben wij een overzicht gemaakt van de meest populaire bestemmingen in Turkije met de transfertijden. Of je nou vliegt naar Antalya, Alanya, Izmir of een van de andere vliegvelden. 


Wanneer de transfer bij je reis zit inbegrepen wordt je vaak opgewacht door de reisleiding op de luchthaven. Een host of hostess zorgt ervoor dat je in de juiste bus zit die naar jouw hotel rijdt. Tijdens de transfer krijg je alvast wat informatie van de reisleiding over jouw accommodatie en de omgeving in Turkije. Deze vertelt je bijvoorbeeld wat meer over de bestemming, excursie mogelijkheden en belangrijke gegevens tijdens je vakantie. Het kan voorkomen dat de bus wat extra stops maakt bij andere hotels om andere reizigers af te zetten. Vaak proberen ze dit te beperken tot een minimum zodat je snel bij je hotel bent en je vakantie snel kan beginnen!

Als je apart een transfer hebt bijgeboekt dien je opzoek te gaan naar de desbetreffende transferbalie. Hoe dit zit staat aangegeven in jouw reisbescheiden. 

Is de transfer inbegrepen bij mijn reis naar Turkije?

Of bij jouw reis de transfer zit inbegrepen hangt af van de bestemming waar je heen gaat in Turkije en de reisorganisatie. Op het prijsoverzicht bij de verschillende accommodatiepagina's staat vermeld of de transfer is inbegrepen bij jouw vakantie. Indien vermeld staat dat de transfer optioneel is kan deze tijdens stap 2 van het boekingsproces als extra optie worden gekozen.

Mocht je twijfelen of de transfer van de luchthaven naar je accommodatie is inbegrepen, neem dan contact op met onze reserveringsafdeling via het contactformulier of per telefoon via 078 484 770. We kunnen natuurlijk altijd de opties voor je bekijken om deze alsnog los bij te boeken. 


Bovenstaande transfertijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Houdt er rekening mee dat er onderweg soms een korte pauze wordt gehouden of andere onvoorziene omstandigheden kunnen plaatsvinden waardoor de transfertijden kunnen afwijken.

Ook benieuwd hoelang het nou eigenlijk is vliegen naar Turkije? Bekijk onze Vliegtijden Turkije pagina en zie gemakkelijk hoelang de vluchttijd bedraagt. 

Bodrum (BJV)

De transfertijd vanaf luchthaven Bodrum:


Bitez: circa 45 min


Bodrum: circa 35 min


Didim: circa 55 min


Fethiye: circa 170 min


Gümbet: circa 50 min


Marmaris: circa 170 min


Olüdeniz: circa 190 min


Dalaman (DLM)
De transfertijd vanaf luchthaven Dalaman:

Bodrum: circa 190 min


Dalyan: circa 35 min


Fethiye: circa 50 min


Gümbet: circa 170 min


Icmeler: circa 95 min


Marmaris: circa 95 min


Olüdeniz: circa 65 min

 

 

 

 

Gazipasa (GZP)

De transfertijd vanaf luchthaven Gazipasa:


Alanya: circa 45 min


Avsallar: circa 65 min


Kargicak: circa 25 min


Konakli: circa 60 min


Manavgat: circa 95 min


Mahmutlar: circa 35 min


Side: circa 120 min 

 

 

 

Izmir (ADB)
De transfertijd vanaf luchthaven Izmir:

Bodrum: circa 180 min


Didim: circa 100 min


Gumuldur: circa 30 min


Kusadasi: circa 65 min


Ozdere: circa 50 min

 

 

Antalya (AYT)
De transfertijd vanaf luchthaven Antalya:

Alanya: circa 115 min


Belek: circa 40 min


Kemer: circa 65 min


Lara: circa 20 min


Manavgat: circa 60 min


Side: circa 65 min