JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.be.
Transfertijd Turkije » Transfer naar hotel » Prijsvrij Vakanties

Transfertijden Turkije

Je bent geland in Turkije! Nu vraag je je af: hoelang is het rijden naar mijn hotel? Na een lange vlucht is het vaak een stuk gemakkelijker reizen naar je plaats van bestemming met een transferbus. Voor veel reizigers is het belangrijk dat de transfer van het vliegveld naar de accommodatie niet te lang duurt. Zo kun je extra lang genieten van jouw vakantie! Om je op weg te helpen met je bestemmingskeuze of plaats, hebben wij een overzicht gemaakt van de meest populaire bestemmingen in Turkije inclusief de bijbehorende transfertijden. Of je nu vliegt naar Antalya, Alanya, Izmir of een van de andere Turkse vliegvelden. Izmir (ADB)
De transfertijd vanaf luchthaven Izmir:

Bodrum: circa 180 min


Didim: circa 100 min


Gumuldur: circa 30 min


Kusadasi: circa 65 min


Ozdere: circa 50 min

 

 

Antalya (AYT)
De transfertijd vanaf luchthaven Antalya:

Alanya: circa 115 min


Belek: circa 40 min


Kemer: circa 65 min


Lara: circa 20 min


Manavgat: circa 60 min


Side: circa 65 min

 

 

 

Gazipasa (GZP)

De transfertijd vanaf luchthaven Gazipasa:


Alanya: circa 45 min


Avsallar: circa 65 min


Kargicak: circa 25 min


Konakli: circa 60 min


Manavgat: circa 95 min


Mahmutlar: circa 35 min


Side: circa 120 min 

 

 

 

Dalaman (DLM)
De transfertijd vanaf luchthaven Dalaman:

Bodrum: circa 190 min


Dalyan: circa 35 min


Fethiye: circa 50 min


Gümbet: circa 170 min


Icmeler: circa 95 min


Marmaris: circa 95 min


Olüdeniz: circa 65 min

 

 

 

 

Bodrum (BJV)

De transfertijd vanaf luchthaven Bodrum:


Bitez: circa 45 min


Bodrum: circa 35 min


Didim: circa 55 min


Fethiye: circa 170 min


Gümbet: circa 50 min


Marmaris: circa 170 min


Olüdeniz: circa 190 min


Transfer tijdens jouw vakantie naar Turkije

Wanneer de transfer bij je reis zit inbegrepen word je vaak opgewacht door de reisleiding op de luchthaven. Een host of hostess zorgt ervoor dat je in de juiste bus zit die je naar jouw hotel brengt. Tijdens de transfer krijg je alvast wat informatie van de reisleiding over je accommodatie en de omgeving. Deze vertelt je bijvoorbeeld wat meer over de bestemming, excursies en belangrijke gegevens tijdens je vakantie. Het kan voorkomen dat de bus extra stops maakt bij andere hotels om reizigers af te zetten. Vaak proberen ze dit te beperken tot een minimum zodat je snel bij je hotel bent en je vakantie direct kan beginnen. Als je een losse transfer hebt bijgeboekt dien je op de luchthaven op zoek te gaan naar de desbetreffende transferbalie. Waar die precies zit, staat aangegeven in je reisbescheiden. 

Is de transfer inbegrepen bij mijn reis naar Turkije?

Dit hangt af van de bestemming waar je heen gaat in Turkije en je reisorganisatie. In het prijsoverzicht staat vermeld of dat de transfer is inbegrepen bij jouw vakantie. Indien vermeld staat dat de transfer optioneel is, kan deze tijdens stap 2 van het boekingsproces als extra optie worden gekozen. 

Heb je twijfels of dat de transfer vanaf de luchthaven naar je accommodatie wel is inbegrepen? Neem dan contact op met één van onze collega's van de reserveringsafdeling. Zij kijken dit graag voor je na en kunnen je informeren over de opties om een losse transfer bij te boeken, als deze nog niet is inbegrepen. 


Bovenstaande transfertijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Hou er rekening mee dat er onderweg soms een korte pauze wordt gehouden of andere onvoorziene omstandigheden kunnen plaatsvinden waardoor de transfertijden kunnen afwijken. Ben je benieuwd hoelang het nu eigenlijk is vliegen naar Turkije? Bekijk dan de vliegtijden in Turkije en zie gemakkelijk hoelang de vluchttijd bedraagt.